ΣΕΠΚ: Κυκλοφορεί ψηφιακά το Basketball coach

Η τεχνολογία έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητα του Έλληνα προπονητή κι έτσι ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης παρέχει σε όλους να διαβάσουν το ολοκαίνουριο τεύχος του περιοδικού του "Basketball coach". Το τεύχος Νο41 βρίσκεται ήδη στον διαδικτυακό αέρα του sepk.gr και μπορεί όποιος επιθυμεί να το διαβάσει.



Για ακόμα μία φορά υπάρχει μεγάλη ποικιλία θεμάτων που ενδιαφέρουν τον Έλληνα προπονητή. Στο 41ο τεύχος μπορείτε να βρείτε το play-book από τους τελικούς της Α1 όπου κοντραρίστηκαν ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό.


Στο τοπικό Σεμινάριο της Λάρισας ο Ηλίας Ζούρος μαγνήτισε τα βλέμματα μιλώντας για τη συνεργασία hand off και δίνοντας μεγάλο βάρος σε λεπτομέρειες του footwork, στο hand-work και το spacing στην ισορροπία. Το "Basketball coach" σας μεταφέρει μέσα από τις σελίδες του στην ομιλία του καταξιωμένου τεχνικού.
Το Διεθνές Σεμινάριο "Αθήνα 2013" είναι προ των πυλών και το περιοδικό σας μεταφέρει στον παλμό των γεγονότων. Όλα όσα θέλετε να ξέρετε ώστε να είστε απόλυτα ενημερωμένοι για τα όσα θα συμβούν το τριήμερο 28-30 Ιουνίου.
Το Ρέθυμνο ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος της Α1 και ο κόουτς Θανάσης Γιαπλές μιλάει στο "BS" για την προπονητική του πορεία.
Ο νταμπλούχος Γεωργίας, Γιώργος Κετσελίδης αναλύει αποκλειστικά για το περιοδικό του ΣΕΠΚ την "Άμυνα Ζώνης 1-1-2-1" και μοιράζετε μυστικά που δεν πρέπει να λείπουν από κανενός προπονητή το αρχείο.

Το περιοδικό μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ



ΠΗΓΗ http://www.basketplus.gr




Αν το επιθυμείτε πατήστε LIKE στην επίσημη σελίδα του Coachbasketball.gr στο facebook και στηρίξτε την προσπάθεια μας
H ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...!!!










Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728