ΕΣΠΕΡΟΣ και ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ συνδιοργανώνουν τουρνουά ακαδημιών μπάσκετ

ΠΗΓΗ http://sport5.gr/

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Δυο ιστορικοί Σύλλογοι, πραγματικά φυτώρια του ελληνικού basketball, ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. και ο Π.Ο.Κ. ΕΣΠΕΡΟΣ, με τη συνεργασία των Δήμων Νέας Σμύρνης και Καλλιθέας, συνδιοργανώνουν ένα τουρνουά basketball για τις ομάδες των μικρών ηλικιών δηλαδή των juniors Α (γεν. 2001) και juniors Β (γεν.2002-4), του προμίνι (γεν. 2000), του μίνι (γεν. 1999), των παμπαίδων Α (γεν. 1997) και παμπαίδων Β (γεν. 1998).
Στόχος αυτού του τουρνουά είναι να δοθεί η δυνατότητα συμμετοχής σε αγώνες στη διάρκεια ολόκληρης της αγωνιστικής περιόδου (Οκτώβριος – Μάιος) στους μικρούς αθλητές των Συλλόγων, για τους οποίους δεν έχει προβλεφθεί (εκτός βέβαια του μίνι), λόγω της ηλικίας τους, επίσημη αγωνιστική δραστηριότητα.
Στο τουρνουά θα πάρουν μέρος ομάδες juniors, προμίνι, μίνι και παμπαίδων τόσο από την Αθήνα (Ε.Σ.Κ.Α.) όσο και από τον Πειραιά (Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.). Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις. Η πρώτη φάση, ανάλογα βέβαια με τον αριθμό των συμμετεχόντων ομάδων, θα αφορά δύο ή τρεις ομίλους από τους οποίους θα προκριθούν στη δεύτερη φάση οι δυο πρώτες ομάδες. Στη δεύτερη φάση θα συναντηθούν οι δύο πρώτοι των ομίλων σε σύστημα FINAL – FOUR ή FINAL – SIX (ανάλογα με τον αριθμό των ομίλων) για την ανάδειξη του τελικού νικητή του τουρνουά.
Ειδικότερα για τους παμπαίδες, το τουρνουά θα συνεχίζεται σε πανελλήνια βάση. Η νικήτρια ομάδα των παμπαίδων του τουρνουά θα παίρνει μέρος σε μια τελική φάση FINAL – SIX, με τη συμμετοχή των νικητριών ομάδων άλλων αντίστοιχων τουρνουά που διοργανώνονται από άλλους Συλλόγους ή φορείς, σε άλλες ελληνικές πόλεις. Αυτή η φάση θα διεξάγεται σε πόλη που κάθε χρόνο θα αλλάζει με απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος. (π.χ. Αθήνα, Πειραιάς, Θεσσαλονίκη, Λαμία, Λάρισα, Πύλος, Ρόδος…) και που θα φιλοξενεί το final-six αυτού του πανελλήνιου τουρνουά.
Δικαίωμα συμμετοχής στο τουρνουά έχουν ΜΟΝΟ αναγνωρισμένοι αθλητικοί Σύλλογοι. Οι αθλητές που θα συμμετέχουν σε αυτό θα πρέπει να έχουν δελτίο αθλητικής ιδιότητος ή για τις μικρότερες ηλικίες πιστοποιητικό γεννήσεως και απαραίτητα πιστοποιητικό υγείας.
Σας καλούμε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για τη συμμετοχή των ομάδων σας στο τουρνουά.
Η επιτροπή πρωταθλήματος του τουρνουά
Για επικοινωνία και περισσότερες πληροφορίες:
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.:
Ίκαρος Φατούρος
τηλέφωνο: 6932 767427, email: ifatouros@yahoo.com
Π.Ο.Κ. ΕΣΠΕΡΟΣ:
Μπισσάρα Ομπέϊντ
τηλέφωνο: 6933 003772 , email: ergoglass@gmail.com

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728