ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΚΡΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ «ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΑΟΥΛΗΣ» 2011-2012 - ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΕΛΕΤΗΣ ΛΗΞΗΣ 6 ΜΑΙΟΥ 2012

Τα highlights των εφήβων


Και ενώ δεν έχουν κοπάσει ακόμα οι ύμνοι για την τελετή λήξης του ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΚΡΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ «ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΑΟΥΛΗΣ» 2010-2011, ο ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ανακοινώνει τις εκπλήξεις του ΤΟΥΡΝΟΥΑ 2011-2012.
1ον) Ο ΙΚΑΡΟΣ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις-επικοινωνία με τέσσερις μεγάλες ομάδες της ΕΥΡΩΠΗΣ για να μπορέσουν οι ALL STARS ομάδες της Τελετής Λήξης  του ΤΟΥΡΝΟΥΑ 2011-2012, 12 αθλητές, 2 συνοδοί και ο Προπονητής, να συμμετάσχουν σε Ευρωπαϊκό Τουρνουά, σε Μεγάλη Πόλη της Ευρώπης.
2ον) Θα ανακοινωθεί άμεσα, η παρουσίαση στη τελετή λήξης του καλύτερου Έλληνα Μπασκετμπολίστα όλων των εποχών και του καλύτερου Σέντερ του ΝΒΑ καθώς και Αμερικάνου προπονητή θρύλου.
Ο ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΚΑΕ παραχωρεί στους διοργανωτές του Τουρνουά 2011-2012
μεγάλο μέρος του διαφημιστικού του προγράμματος για δώρα στους MVP στις All Stars Ομάδες και σ’ όλα τα παιδιά της τελετής λήξης.

PEUGEOT CYCLE
NIKE
OLYMPIC AIR
ARIMAR TRAVEL & RENT A CAR
PIZZA FAN
POWERADE
DOCULAND
ARENA CAR RENTAL
S.O.C
ORTHOWAY-ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
A&S PLANO
C&C
REAL ESTATE CORNER
ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ
ΤΖΕΛΑΛΗΣ
ΝΑΠΟΛΕΩΝ
ΜΠΑΤΖΑΚΑΣ
SOC CAFÉ BAR
ΧΑΤΖΗΔΑΒΙΤΙΔΗΣ
FACES RESTAURANT
PRO-SEC SECURIRY 


Μετά την απίστευτη τελετή λήξης και την παρουσία του Νίκου Γκάλη έχουν ήδη εκδηλώσει την πρόθεση τους πολλοί και επώνυμοι δωρητές  να στηρίξουν το Τουρνουά και να προσφέρουν πολλά δώρα, υποτροφίες σε σχολεία, σε σχολές, ταξίδια, διαρκείας κτλ, δώρα που θα ανακοινώνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς στο επίσημο site του συλλόγου.
Στηρίζουμε τον μικρό αθλητή-μαθητή, όχι μόνο της Καλλιθέας αλλά ολόκληρης της Ελλάδας και θέλουμε πραγματικά να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά που ζήτησαν να συμμετάσχουν στις διημερίδες που έχουμε ανακοινώσει απ’ όλη την ΕΛΛΑΔΑ για ηλικία από 1993-1997.
Αγαπάμε και σεβόμαστε τον κάθε αθλητή, ζητάμε από αυτόν προτεραιότητα στα μαθήματα του και γινόμαστε πρωτοπόροι στην μετέπειτα προστασία του με το τμήμα ΙΚΑRΟS  MANAGMENT.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΘΛΗΤΗ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΘΛΗΤΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.

Σας ευχαριστώ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
Γ.ΣΑΡΑΝΤΗΣ



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Γ.ΣΑΡΑΝΤΗΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
1ον) Για συμμετοχή ομάδων στο ΤΟΥΡΝΟΥΑ, Υπεύθυνος Τουρνουά
     ΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΑΣ: 6942-406445
2ον ) ΒΑΛΛΗΝΔΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: 6977-446892

ΠΗΓΗ http://www.ikarosbc.gr

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728