Οι πιθανές επιπτώσεις της Πανδημίας COVID-19 στην ψυχολογία Ελλήνων αθλητών/τριών


Η παρούσα έρευνα πραγματοποιείται από την Κωνσταντίνα Παπαβραμοπούλου, μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Κομοτηνής (ΣΕΦΑΑ) του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Δ.Π.Θ.), στα πλαίσια των υποχρεώσεων απόκτησης του μεταπτυχιακού τίτλου του Διατμηματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Άσκηση και Ποιότητα Ζωής» των Τμημάτων Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Παν/μίου Θράκης και του Παν/μίου Θεσσαλίας στην κατεύθυνση «Μεγιστοποίηση Αθλητικής Επίδοσης ή Απόδοσης».
Ο κύριος σκοπός της έρευνας είναι να εξεταστούν οι πιθανές επιπτώσεις της Πανδημίας COVID-19 στην ψυχολογία Ελλήνων αθλητών/τριών.
Η συμμετοχή σας είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ!! Δεν υπάρχουν σωστές ή λάθος απαντήσεις. Απάντησε γρήγορα ότι έρχεται στο μυαλό σου αυτή τη στιγμή χωρίς να προβληματίζεσαι ιδιαίτερα. Περισσότερο να το βλέπεις σαν ένα παιγνίδι λέξεων! Ο χρόνος συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου δεν είναι πάνω από 5 λεπτά. Όλα τα ερωτηματολόγια είναι ΑΝΩΝΥΜΑ.
Τα δεδομένα αποθηκεύονται σε ηλεκτρονική μορφή και θα χρησιμοποιηθούν μόνο για ακαδημαϊκούς και ερευνητικούς σκοπούς. Οι προσωπικές πληροφορίες - όπως το όνομα, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και η διεύθυνση IP - δεν θα συλλεχθούν.
Η συμμετοχή σας είναι ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ. Αν δεν θέλετε να συνεχίσετε, μπορείτε απλά να αφήσετε αυτόν τον ιστότοπο. Εάν δεν κάνετε κλικ στο κουμπί "Υποβολή" στο τέλος της έρευνας, οι απαντήσεις και η συμμετοχή σας δεν θα καταγραφούν.
Αν έχετε ερωτήσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου email στα konstantina.papavramopoulou@gmail.com .
Η συνεισφορά σας είναι πολύτιμη! Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας !!

Αν το επιθυμείτε πατήστε LIKE στην επίσημη σελίδα του Coachbasketball.gr στο  facebook και στηρίξτε την προσπάθεια μας H ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...!!!

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728