8ο Συνέδριο Βιοχημείας και Φυσιολογίας της Άσκησης - Πρόσκληση για Υποβολή Περιλήψεων – Α’ Ανακοίνωση ΣυνεδρίουΠρόσκληση για Υποβολή Περιλήψεων –

Α’ Ανακοίνωση Συνεδρίου


Η Οργανωτική και η Επιστημονική Επιτροπή του 9ου Συνεδρίου Βιοχημείας και Φυσιολογίας της Άσκησης καλεί όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο επιστημονικό πρόγραμμα του Συνεδρίου να υποβάλλουν την περίληψη της εργασίας τους σύμφωνα με τις οδηγίες υποβολής περίληψης, το αργότερο έως τις 10 Ιουλίου 2019.

Στόχος του Συνεδρίου είναι η ενημέρωση για τα επίκαιρα επιστημονικά επιτεύγματα στη βιοχημεία και φυσιολογία της άσκησης, τις νέες μεθόδους μέτρησης και αξιολόγησης, καθώς και τις προπονητικές εφαρμογές τους. Το Συνέδριο περιλαμβάνει κεντρικές ομιλίες και στρογγυλές τράπεζες από διεθνώς αναγνωρισμένους επιστήμονες της Ελλάδας και του εξωτερικού, συνεδρίες με προφορικές και αναρτημένες ανακοινώσεις, καθώς και φροντιστήρια με πρακτική εξάσκηση.


Θεματικές Ενότητες
Βιοχημεία και μοριακή βιολογία της άσκησης
Φυσιολογία της άσκησης
Προπονητικές εφαρμογές στον αθλητισμό
Κλινική εργοφυσιολογία: άσκηση και υγεία
Αθλητική διατροφή

Για να κατεβάσετε την Α’ Ανακοίνωση του Συνεδρίου πατήστε εδώ.


Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα 
του συνεδρίου www.eevfa.gr ή στείλτε μας email στο eevfa@artion.com.gr!

Σας περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη!Με εκτίμηση,

Η Οργανωτική και Επιστημονική Επιτροπή
Αν το επιθυμείτε πατήστε LIKE στην επίσημη σελίδα του Coachbasketball.gr στο  facebook και στηρίξτε την προσπάθεια μας H ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...!!!

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728