Φόρος τιμής στο παιχνίδι των San Antonio Spurs ((videos + plays + playbook)

Τρίτη, 27 Μαΐου 2014San Antonio Spurs έχτισαν τα τελευταία χρόνια την δική τους δυναστεία. Η συνέπεια στην εκτέλεση και η τελειότητα του παιχνιδιού τους είναι κάτι αξιοθαύμαστο να το. βλέπεις μέσα από τους αγώνες τους. Για τους λάτρεις του μπάσκετ η ομάδα αυτή είναι η επιτομή της πραγματικής ομάδας. 

Το βίντεο που ακολουθεί παρουσιάζει ένα μέρος από την μαγεία του παιχνιδιού της ομάδας όπου το ''εμείς'' κυριαρχεί σαφέστατα επάνω στο ''εγώ''.Ακολουθούν αρχικά στο επόμενο βίντεο αρκετά από τα πιο αγαπημένα επιθετικά συστήματα των Spurs, όπως και ένα απόσπασμα από το επίσημο Playbook των Spurs.
Για όσους θέλουν να έχουν μέρος από τα συστήματα και τα plays των Spurs ακολουθεί ένα απόσπασμα από το playbook της ομάδας.

Playbook των SpursΤελειώνοντας την μικρή αυτή παρουσίαση για το San Antonio δείτε και ένα promo video ενός φίλου της ομάδας.

Spurs 2014 Turn Down For WhatΕπιμέλεια: Τάκης Πανούλιας
Basketball Coach

e-mail: tak_pan@yahoo.com  Αν το επιθυμείτε πατήστε LIKE στην επίσημη σελίδα του Coachbasketball.gr στα  social media και στηρίξτε την προσπάθεια μας H ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...!!!
Share this article :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. All About Basketball Coaching - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template