Φόρος τιμής στο παιχνίδι των San Antonio Spurs ((videos + plays + playbook)San Antonio Spurs έχτισαν τα τελευταία χρόνια την δική τους δυναστεία. Η συνέπεια στην εκτέλεση και η τελειότητα του παιχνιδιού τους είναι κάτι αξιοθαύμαστο να το. βλέπεις μέσα από τους αγώνες τους. Για τους λάτρεις του μπάσκετ η ομάδα αυτή είναι η επιτομή της πραγματικής ομάδας. 

Το βίντεο που ακολουθεί παρουσιάζει ένα μέρος από την μαγεία του παιχνιδιού της ομάδας όπου το ''εμείς'' κυριαρχεί σαφέστατα επάνω στο ''εγώ''.Ακολουθούν αρχικά στο επόμενο βίντεο αρκετά από τα πιο αγαπημένα επιθετικά συστήματα των Spurs, όπως και ένα απόσπασμα από το επίσημο Playbook των Spurs.
Για όσους θέλουν να έχουν μέρος από τα συστήματα και τα plays των Spurs ακολουθεί ένα απόσπασμα από το playbook της ομάδας.

Playbook των SpursΤελειώνοντας την μικρή αυτή παρουσίαση για το San Antonio δείτε και ένα promo video ενός φίλου της ομάδας.

Spurs 2014 Turn Down For WhatΕπιμέλεια: Τάκης Πανούλιας
Basketball Coach

e-mail: tak_pan@yahoo.com  Αν το επιθυμείτε πατήστε LIKE στην επίσημη σελίδα του Coachbasketball.gr στα  social media και στηρίξτε την προσπάθεια μας H ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...!!!
Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728