Συνεργασία με την Γαλλική εταιρεία EA FIT ...

Το coachbasketball ανακοινώνει την συνεργασία του με την Γαλλική εταιρεία EA FIT που ειδικεύεται στην αθλητική διατροφή και την εταιρεία RADAR που ειδικεύεται στα αθλητικά τέιπς υψηλής ποιότητας... 














Η εταιρεία μας είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Γαλλικής εταιρείας EA FIT που ειδικεύεται στην αθλητική διατροφή. Όλα μας τα προϊόντα παρασκευάςονται στη Γαλλία, στα ιδιόκτητα εργαστήρια μας, περνάνε τους πιο σκληρούς ελέγχους για να πληρούν τους νόμους και τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη δημόσια υγεία. Τα προϊόντα EA FIT φέρουν σε κάθε κουτί το σήμα του antidoping κάτι που εγγυάται την καταλληλότητά τους. Γι' αυτό και μας προτιμούν οι καλύτεροι αθλητές και ομάδες της Ευρώπης.


Επίσης διαθέτουμε τα προϊόντα RADAR, αθλητικά τέιπς υψηλής ποιότητας για ομάδες και μεμονωμένους αθλητές. Το δυνατό σημείο των προϊόντων αυτών είναι η ποιότητα και η τιμή. Οι πελάτες μας λένε ότι δεν υπάρχουν φθηνότερα και πιο αξιόπιστα τέιπς στην Ελληνική αγορά.

Προτεραιότητά μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας γι'αυτό και προσπαθούμε να προσφέρουμε προϊόντα για αθλητισμό υψηλού επιπέδου στις καλύτερες τιμές.





Αν το επιθυμείτε πατήστε LIKE στην επίσημη σελίδα του Coachbasketball.gr στο facebook και στο google+ και στηρίξτε την προσπάθεια μας
H ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...!!!











Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728