Πώς Αξιολογείς τον Προπονητή Καλαθοσφαίρισης;


Αγαπητέ/η προπονητή/ρια 

Η εμπειρία σου στην προπονητική του basket μας είναι απαραίτητη ώστε να βελτιώσουμε και να εμπλουτίσουμε τα κριτήρια με τα οποία αξιολογείται ένας προπονητής. Πιστεύουμε ότι οι απόψεις σου θα μας φανούν πολύ χρήσιμες! Η επισυναπτόμενη διδακτορική έρευνα εκπονείται από το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και δεν απαιτεί πάνω από 8 ΛΕΠΤΑ του χρόνου σου.
Τα αποτελέσματα της έρευνας εφόσον το επιθυμείτε μπορούν να σας γνωστοποιηθούν. Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας σε αυτή την έρευνα και για το χρόνο που με προθυμία, ελπίζουμε, να διαθέσετε. 


Παρακαλούμε να συμπληρώσετε μέχρι και την ΤΕΤΑΡΤΗ 27  ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ το ερωτηματολόγιο  που υπάρχει στο: https://www.surveymonkey.com/s/DS5FB97Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων, 

Με εκτίμηση
Δημήτρης Παπαηλιού
Email: Coaching.Basket@yahoo.gr

Δημήτριος Παπαηλιού. Υποψήφιος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Αθλητισμού. 
Γιώργιος Κυπραίος. Αναπληρωτής Καθηγητής Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Αθλητισμού. 
Αθανάσιος Στρίγκας. Associate Professor Indiana State University.
Αντώνιος Τραυλός. Αναπληρωτής Καθηγητής Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Αθλητισμού. 


Αυτός ο σύνδεσμος είναι μοναδικός και συνδεδεμένος με τη συγκεκριμένη έρευνα και την προσωπική σας διεύθυνση email. Μην προωθήσετε το παρόν μήνυμα.


Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!
Αν το επιθυμείτε πατήστε LIKE στην επίσημη σελίδα του Coachbasketball.gr στο facebook και στο google+ και στηρίξτε την προσπάθεια μας
H ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...!!!Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728