Νέο!!! Δημιουργία χειροποίητου μηχανήματος αξιολόγησης της αλτικότητας και εκρηκτικότητας των κάτω άκρων

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζουμε τη δημιουργία του πρώτου μας χειροποίητου μηχανήματος αξιολόγησης της αλτικότητας και εκρηκτικότητας των κάτω άκρων.

Ένα χρήσιμο εργαλείο για όλους τους αθλητές, διότι η καταγραφή της αλτικότητας μας βοηθά στο σχεδιασμό του κατάλληλου προγράμματος βελτίωσης της αθλητικής απόδοσης.



Ένα χρήσιμο εργαλείο και για τους προπονητές, διότι η καταγραφή των αποτελεσμάτων δίνει τη δυνατότητα σε κάθε προπονητή να ελέγχει τη βελτίωση της αλτικής ικανότητας του κάθε παίκτη.

Σχεδιάζουμε και καινοτομούμε σύμφωνα με τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα, με γνώμονα πάντα τη βελτίωση κάθε αθλητή και αποσκοπούμε στη μεγιστοποίηση της αθλητικής απόδοσης.



Για περισσότερες πληροφορίες και σχεδιασμό προγραμμάτων βελτίωσης αθλητικής απόδοσης, επικοινωνήστε μαζί μας στο E-mail: info@peakperformance.gr η στο coachesbasketball@gmail.com



Με εκτίμηση,

Αθανάσιος Δουληγέρης, MSc, CISSN
Αθλητικός Διατροφολόγος,
Εργοφυσιολόγος– Ερευνητής 
Ιδρυτής & Επ. Διευθυντής “Peak Performance”
www.peakperformance.gr



Αν το επιθυμείτε πατήστε LIKE στην επίσημη σελίδα του Coachbasketball.gr στο Facebook και στηρίξτε την προσπάθεια μαςH ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...!!!
https://www.facebook.com/BASKETBALL.COACHES






Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728