Σχολές Προπονητών


Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης διευκρυνίζει ότι καλεί τους υποψήφιους για τις Σχολές Προπονητών (Α, Β, Γ Κατηγορίας) να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή σε αυτές. Οι αιτήσεις συμμετοχής θα πραγματοποιηθούν προσεχώς, όταν ανακοινωθούν και οι λεπτομέρειες.

Ο ΣΕΠΚ καλεί όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις Σχολές Προπονητών, να υποβάλλουν αίτηση ενδιαφέροντος (συμπληρώστε την αίτηση εδώ) την οποία θα αποστείλουν στο e-mail του ΣΕΠΚ ( secretary@sepk.gr), σε αυτό της ΕΟΚ ( coaches@basket.gr) ή στο φαξ του Συνδέσμου (210 - 9532603), αναφέροντας τις απαραίτητες πληροφορίες: το όνομα, το επώνυμο, το πατρώνυμο, το έτος γεννήσεως, σπουδές και τίτλους σπουδών, διεύθυνση, τηλέφωνο και την κατηγορία της σχολής στην οποία επιθυμούν να συμμετάσχουν, τον τόπο και την κατηγορία της σχολής σύμφωνα με το σχέδιο αίτησης που είναι ανηρτημένο στο πεδίο «αιτήσεις» στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ.

Από το πλήθος των συμμετοχών θα αποφασιστεί το ποιες σχολές θα λειτουργήσουν, το πότε θα λειτουργήσουν, αλλά και το πόσο θα κοστίσει η συμμετοχή σε αυτές. Κατόπιν, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν αίτηση συμμετοχής. Επομένως ακόμη δεν έχουν προσδιοριστεί οι λεπτομέρειες που αφορούν τις Σχολές, όπως  η ημερομηνία διεξαγωγής, το πρόγραμμα σπουδών κτλ
. Κάτι τέτοιο θα γίνει τις επόμενες βδομάδες.
ΠΗΓΗ http://www.sepk.gr/

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728