Η Εθνική Ελλάδος καλαθοσφαίρισης τώρα και με σελιδα στο facebook...!

Οι σελίδες κοινωνικής δικτύωσης αποτελούν καθημερινή "ενασχόλησή" για τους περισσότερους. Τώρα, υπάρχει ένας ακόμα λόγος να ασχοληθεί κανείς, προκειμένου να συμπαρασταθεί και να στηρίξει την προσπάθεια της Εθνικής ανδρών. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα απέκτησε τη δική του σελίδα στο facebook από την οποία θα μπορείτε να μαθαίνετε τα νέα της ομάδας, αλλά και να απολαμβάνετε φωτογραφίες και στιγμιότυπα από την πορεία της.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ:
"Η Εθνική Ανδρών βρίσκεται μπροστά σε έναν ακόμη μεγάλο στόχο: Την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Η ελληνική αποστολή θα δώσει τη μάχη της στη Βενεζουέλα. Εσείς μπορείτε να δείξετε τη στήριξή σας στην ομάδα που τόσες φορές μας έκανε περήφανους από όπου κι αν βρίσκεστε, μέσα από την επίσημη σελίδα στο facebook της ΕΟΚ για την Εθνική Ομάδα μπάσκετ Ανδρών. Μια σελίδα που δημιουργήθηκε με τη στήριξη της Eurobank, αποκλειστικής χορηγού όλων των εθνικών ομάδων μπάσκετ από το 2001.

Απέχετε ένα… like από τη σελίδα www.facebook.com/BasketEthnikiOmada για να γίνετε κι εσείς μέλος μιας ξεχωριστής κοινότητας, την οποία θα ενώνει η αγάπη για το μπάσκετ και φυσικά για την Εθνική Ομάδα. Στη σελίδα θα βρείτε φωτογραφίες,αποκλειστικά στιγμιότυπα, δηλώσεις των παικτών και θα βιώσετε μαζί τους κάθε βήμα της προσπάθειας για την πρόκριση στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς, τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Σας περιμένουμε κι εσάς να μιλήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις και να πανηγυρίσουμε μαζί νέες επιτυχίες της Εθνικής Ομάδας Ανδρών".

ΠΗΓΗ : http://basketblog.gr

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728