Δηλώστε τώρα συμμετοχή στη 1η διαδικτυακή συνέντευξη με τον Κώστα Χατζηχρήστο, Προπονητή Φυσικής Κατάστασης ομάδων μπάσκετ γυμναστή (Ημερομηνία: 18.7.2012 Ώρα: 19:00 - 20:30)

Κυριακή, 1 Ιουλίου 2012


Δηλώστε τώρα συμμετοχή στη 1η διαδικτυακή συνέντευξη, με τίτλο "Διαδικτυακή συνέντευξη με τον Κώστα Χατζηχρήστο, Προπονητή Φυσικής Κατάστασης ομάδων μπάσκετ γυμναστή της ΚΑΕ Πανιώνιος και personaltrainerεπαγγελματιών αθλητών απ’ όλα τα σπορ".
 Περιγραφή:
Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε την πορεία, τη φιλοσοφία και τις απαιτήσεις της καθημερινότητας ενός επιτυχημένου προπονητή φυσικής κατάστασης επαγγελματιών αθλητών, δεν έχετε παρά να καθήσετε αναπαυτικά στο σπίτι σας και να ακούσετε τι έχει να απαντήσει ο Κώστας Χατζηχρήστος στις ειδικά διαμορφωμένες ερωτήσεις του Θανάση Χατζηνικολάου ζωντανά στο scienceweb.gr. Στο τέλος θα μπορέσετε να υποβάλετε τις δικές σας ερωτήσεις στον κ. Χατζηχρήστο και να τον γνωρίσετε καλύτερα.
ΠΡΟΣΟΧΗ: υπάρχουν μόνο 100 διαθέσιμες θέσεις για Ελλάδα και Κύπρο
*γενική συμμετοχή: 20 €,  για απλά μέλη: 10€, για συνδρομητές: ΔΩΡΕΑΝ 
O οργανισμός Science Technologies (μέρος του οποίου είναι το www.scienceweb.gr) σας παροτρύνει να μας ακολουθήσετε στο facebook όπου πέρα από την ενημέρωση που μπορείτε να βρείτε για τις υπηρεσίες αλλά και τα προϊόντα της εταιρείας μας, έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε διαγωνισμούς με δώρα σε διάφορους τομείς και δραστηριότητες!

ΠΗΓΗ http://scienceweb.gr


Share this article :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. All About Basketball Coaching - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template