Έτοιμα τα DVD του Διεθνούς Σεμιναρίου "Φαίδωνας Ματθαίου" 2012......!!!!

Ήδη από την επομένη του Διεθνούς Σεμιναρίου "Φαίδωνας Ματθαίου" είναι έτοιμα τα DVD με τις εξαιρετικές ομιλίες των Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Αντρέα Τρινκιέρι, Δημήτρη Ιτούδη, Στέργιου Κουφού και Βασίλη Φραγκιά. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Σύνδεσμο.

Η κασετίνα με τα 5 DVD περιέχει 9 ομιλίες και πωλείται στην τιμή των 30 ευρώ για τα μέλη του ΣΕΠΚ και 60 για τα μη μέλη. Επίσης όσα μη μέλη έχουν κατεθέσει ήδη αίτηση για συμμετοχή στην επόμενη Σχολή Προπονητικής θα μπορούν να το αποκτήσουν έναντι 40 ευρώ.

Αναλυτικά στα DVD περιέχονται οι δύο ομιλίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ("Full Court Press", "Pick-n-roll"), οι τρεις του Αντρέα Τρινκιέρι ("Προετοιμάζοντας το πλάνο αγώνα και βίντεο-παρουσίαση", "Επίθεση με τη μπάλα στο low-post" και "Pick-n-roll άμυνα"), οι δύο του Δημήτρη Ιτούδη ("ατομική προπόνηση περιφερειακών παικτών", "Προπόνηση του Παναθηναϊκού: αγωνιστική περίοδος") κι αυτές του Στέργιου Κουφού ("Η επιθετική φιλοσοφία του Ρεθύμνου") και Βασίλη Φραγκιά ("Ειδικές καταστάσεις").


http://www.sepk.gr/

ΣΕΠΚ
Διεύθυνση:Λ. Συγγρού 230 Καλλιθέα

Αθήνα Αττικής  τκ 17672

E-mail: sepk@sepk.gr

Τηλέφωνο:210-95.32.600-2

Fax:210-95.32.603


Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728