Στην τελική ευθεία για το 1ο Διεθνές τουρνουά ακαδημιών μπάσκετ «Λευκός Πύργος»


Σχεδόν ένας μήνας έμεινε για την μεγάλη μπασκετική γιορτή της χρονιάς στην πόλη της Θεσσαλονίκης, το 1ο Διεθνές τουρνουά ακαδημιών καλαθοσφαίρισης «Λευκός Πύργος», το οποίο θα διεξαχθεί από τις 3 έως τις 6 Ιανουαρίου 2012. Πλέον, η 3Wins των κ.κ. Νίκου Μπουντούρη, Νίκου Κατσάλη και Ευριπίδη Καραδανά, η οργανωτική επιτροπή του τουρνουά, ανακοινώνει ότι βρίσκεται στην τελική ευθεία για την μεγάλη αυτή διοργάνωση, όπως επίσης και την μεγάλη ανταπόκριση που βρήκε από σωματεία όλης της Ελλάδας.

   Επίσης, η 3Wins ανακοινώνει ότι μετά το ενδιαφέρον που επέδειξαν πολλές ομάδες να συμμετάσχουν στο τουρνουά, οι κενές θέσεις σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες είναι λιγοστές και όσες ομάδες θελήσουν να δηλώσουν συμμετοχή, θα πρέπει να το κάνουν άμεσα.

   Ακόμη, αναφέρουμε ότι μερικές από τις ομάδες που εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους να λάβουν μέρος στην διοργάνωση, είναι οι παρακάτω: Παναθηναϊκός, Πανερυθραϊκός, Ίκαρος Καλλιθέας, Ολυμπιάδα Παπάγου, Αγία Παρασκευή, Χολαργός, Σχολή Μωραίτη, Εκπαιδευτήρια Δούκας, Εκπαιδευτήρια Πλάτωνος, ΠΟ Μουδανιών, ΓΣ Δραπετσώνας, ΠΑΟΚ, Άρης, Ηρακλής, ΚΑΟ Μελισσίων, Λευκάδα, Κολοσσός Ρόδου, Αστέρας Αλιβερίου, Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη, ΓΣ Ελευθερούπολης, Ένωση Καβάλας, Φαίακας, Ελπίς Αμπελοκήπων, ΑΟ Γαλατσίου, Απόλλων Καλαμαριάς, Α.Ο. Γαλάτιστας, Αστέρας Λάρισας, Ολυμπιακός Καρδίτσας, Πύρρος Αρταίων, ΒΑΟΛ Χίου, Α.Σ. Μύτικας Λάρισας, Νίκη Βόλου, Αίολος Τρικάλών, Παλαίμων Κορίνθου, Αστέρας Καβάλας, ΚΑΟΔ  και πολλές άλλες.

   Για περισσότερες πληροφορίες για το 1ο Διεθνές τουρνουά ακαδημιών καλαθοσφαίρισης «Λευκός Πύργος», μπορείτε να επικοινωνήσετε στα παρακάτω τηλέφωνα:



Γραμματεία 3Wins: 2310 683388
Νίκος Μπουντούρης:
Νίκος Κατσάλης: 6036650421
Ευριπίδης Καραδανάς: 6936650420

Blog: http://3wins.blogspot.com
E-mail: basket3wins@yahoo.gr, ao prwteas@gmail.com

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728