Επιτυχία στην Κύπρο!

Kostas_11
Costas_logo
 Επιτυχία στην Κύπρο!Εκτύπωση
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο μας σεμιάριο στην Κύπρο με τίτλο "Νευρομυϊκή Αξιολόγηση και η Εφαρμογή της στην Αποθεραπεία και την Προπόνηση". Για πρώτη φορά, μίλησαν μαζί η manual therapist Αθηνά Βιτώρη και ο Κώστας Χατζηχρήστος, αναλύοντας τα βασικά σημεία της φιλοσοφίας τους σε σχέση με την αξιολόγηση και την σωστή κλιμάκωση της προπόνησης με αντιστάσεις.
Το σεμινάριο παρακολούθησαν επιλεμένοι γυμναστές και φυσιοθερπευτές από την Κύπρο. Μεγάλο μέρος του διήμρου σεμιναρίου ήταν αφιερωμένο στην πρακτική, όπου οι παραβρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να εξασκηθούν πάνω στις καινούριες τεχνικές αξιολόγησης. 
Η Αθηνά ανέλυσε σημαντικά θέματα ανατομίας και νευροφυσιολογίας, απαρραίτητα για την κατανόηση των μυϊκών τεστ, του κύριου μέσου αξιολόγησης του συστήματος προπόνησης και άσκησης που εφαρμόζει και ο Κώστας Χατζηχρήστος.
Ο Κώστας έδωσε μια νέα διάσταση στην προθέρμανση και στις τεχνικές που χρησιμοποιούνται ως σήμερα. Στην συνέχεια ανέλυσε το δικό του σύστημα προθέρμανσης, το οποίο βασίζεται στην ενεργοποίηση του σώματος και στην νευρολογική του οργάνωση. Στην δεύτερη ομιλία του παρουσίασε ένα νέο, διαφορετικό μοντέλο εφαρμογής της προπόνησης με αντιστάσεις. Με βάση αυτό το μοντέλο, η προπόνηση εξελίσεται πολύ σταδιακά, ταιριάζοντας πάντα με την ικανοτότητα του αθλητή.

Ευχαριστούμε τον Μάριο Αργυρίδη και τον Νίκο Ανδρονίκου για την φιλοξενία και την άψογη οργάνωση του σεμιναρίου.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι στις αρχές του επόμνεου  μηνός θα βγει το DVD του σεμιναρίου!
 Τo DVD!Εκτύπωση
Το ενδιαφέρον για το DVD του σεμιναρίου της Κύπρου είναι μεγάλο κυρίως
απο τους φίλους από την Ελλάδα, οι οποίοι ήταν αδύνατον να παραβρεθούν στην Λευκωσία. Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι το περιεχόμενο του σεμιναρίου, δηλαδή η θεωρία, αλλά και η πρακτική παρουσίαση των μυϊκών τεστ, καθώς και οι παρουσιάσεις του Κώστα Χατζηχρήστου, θα είνα διαθέσιμες περίπου στα μέσα του επόμενου μήνα! Περισσότερες πληροφορίες σύντομα!

Ο Κώστας Χατζηχρήστος αναλύει το καινούριο μοντέλο ενδνάμωσης που εφαρμόζει....

Athina_1
Η Αθηνά Βιτώρη εξηγεί την φυσιολογία που σχετίζεται με την μέθοδο των μυϊκών τεστ

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728