ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ (ΓΙΑ ΕΡΑΣ/ΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ)ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ

Ο ΟΡΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ  ΠΕΡΙΚΛΕΙΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ.
Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ.

ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΙΑ ΜΕΡΗ:
Α- ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ
Β- ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΓΩΝΩΝ
Γ- ΠΟΙΝΕΣ


                                 Α- ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ

Η ΠΡΟΣΕΥΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΡΓΟΠΟΡΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ,ΤΟΥ ΒΟΗΘΟΥ Ή ΤΟΥ ΕΦΟΡΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΔΕΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ, ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΒΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ  ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΙΑ

ΝΑ ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΥΝΤΡΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.

ΟΙ ΑΘΛΗΤΈΣ ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΆ, ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΎΝ ΣΕ ΤΡΊΤΟΥΣ ΘΈΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΆΔΑΣ (ΤΑΚΤΙΚΉ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΌ, ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΎΣ, ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΈΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΉ ΤΟΥΣ). ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΊΝΕΙ ΤΊΠΟΤΑ ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΉΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΈΞΩ.
ΟΙ ΑΘΛΗΤΈΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΎΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΉ ΚΑΙ ΜΌΝΟ, ΓΙΑ ΟΤΙΔΉΠΟΤΕ ΈΧΕΙ ΣΧΈΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΊΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΆΔΑ
(Π.Χ. ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΣΧΈΣΕΩΝ ΜΕ ΣΥΝΑΘΛΗΤΈΣ Ή ΜΕ ΤΟΝ ΊΔΙΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΉ, ΜΕ ΓΟΝΕΊΣ, ΜΕ ΔΙΑΙΤΗΤΈΣ, ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΎΣ, ΑΡΡΏΣΤΙΕΣ, ΘΕΡΑΠΕΊΕΣ ΜΕ ΦΆΡΜΑΚΑ, ΕΙΔΙΚΉ ΔΙΑΤΡΟΦΉ Ή ΣΥΜΠΛΗΡΏΜΑΤΑ, ΦΡΟΝΤΙΣΤΉΡΙΑ, ΜΑΘΉΜΑΤΑ, ΕΞΕΤΆΣΕΙΣ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΌΤΗΤΕΣ, ΘΈΜΑΤΑ ΥΓΕΊΑΣ, , ΕΡΓΑΣΊΑ ΚΛΠ.) 


ΟΙ ΑΘΛΗΤΈΣ ΠΡΈΠΕΙ, ΕΚΤΌΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΉΣΕΩΝ ΤΗΣ ΟΜΆΔΑΣ, ΣΤΟ ΓΉΠΕΔΟ, ΝΑ ΤΗΡΟΎΝ  ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΌΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΑΤΟΜΙΚΈΣ ΠΡΟΠΟΝΉΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΉ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΟΥΤ ΌΠΟΤΕ ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΌΝ. 


ΟΙ ΑΘΛΗΤΈΣ ΟΦΕΊΛΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΟΎΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΉΣΕΙΣ ΡΟΎΧΑ ΤΗΣ ΟΜΆΔΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΌΝ ΡΟΎΧΑ ΣΤΑ ΧΡΏΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΆΔΑΣ, ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΎΝ ΚΑΘΑΡΈΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΉ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΤΙΣ ΣΤΟΛΈΣ ΤΩΝ ΑΓΏΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΈΧΕΙ Ο ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΈΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΈΣ ΥΠΟΧΡΕΏΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΆΔΑΣ ΜΕ ΑΥΤΈΣ. ΟΙ ΣΤΟΛΈΣ ΤΩΝ ΑΓΏΝΩΝ ΕΊΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΊΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΌΓΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΊΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΉ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΓΏΝΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΦΟΡΟΎΝ.                                      Β- ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΓΩΝΩΝ

Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ 75 ΛΕΠΤΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ.
ΣΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟΣΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ

ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΕ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ Ή ΦΙΛΑΘΛΩΝ

ΟΙ ΑΘΛΗΤΈΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΈΡΟΝΤΑΙ ΚΌΣΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΌ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ: ΣΥΝΑΘΛΗΤΈΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΈΣ, ΔΙΟΊΚΗΣΗ, ΔΙΑΙΤΗΤΈΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΊΑ, ΑΝΤΙΠΆΛΟΥΣ, ΦΙΛΆΘΛΟΥΣ, ΓΟΝΕΊΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΥΣ


Γ- ΠΟΙΝΕΣ

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΒΟΛΗ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ.

ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ. (ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΒΟΛΗ)

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΩΝ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΩΝ ΑΠΟΥΣΙΩΝ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

ΑΘΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΙΑ (1)ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ (1η)  ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΙΣΚΕΤΑΙ  ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΒΟΛΗ)

ΑΘΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ (1)ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ Ή ΑΠΟΒΟΛΗ ΘΑ ΧΑΣΕΙ  ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ. (ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΒΟΛΗ)


ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΑΡΜΟΣΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΑΘΛΗΤΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗ – ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ – ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. – ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

ΠΑΡΆΒΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΌΝΩΝ ΕΠΙΣΎΡΕΙ ΣΥΖΉΤΗΣΗ/ΑΠΟΛΟΓΊΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΉ ΚΑΙ ΣΕ ΜΗ ΣΥΜΜΌΡΦΩΣΗ ΑΠΟΜΆΚΡΥΝΣΗ ΑΠΌ ΤΗΝ ΟΜΆΔΑ.


ΓΕΝΙΚΑ 

ΟΙ ΑΘΛΗΤΈΣ ΟΦΕΊΛΟΥΝ, ΝΑ ΤΙΜΟΎΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΎΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΈΛΗ ΤΗΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΈΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΌΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΊΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΌΓΟΥ.

COACH ΣΤΑΡΕΝΤΖΗΣ ΣΑΚΗΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΟΥ Κ. ΤΖΑΝΗ ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΟΜΑΔΑΣ. ( ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ..)

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728