Μπασκετικό υπερθέαμα πρόσφερε το 1ο Free Style Basketball Festival του coachbasketball.gr (video και πολύ μεγάλο φωτορεπορτάζ)





Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στην κατάμεστη από κόσμο, κεντρική πλατεία Αργοστολίου το «1ου Festival free style Basketball».
Το παραπάνω φεστιβάλ ήταν μια συνδιοργάνωση της K.Ε.ΔΗ.ΚΕ.
σε συνεργασία με την επίσημη ιστοσελίδα προπονητικής Μπάσκετ, τηςCoachbasketball.gr. 
Ήταν μια πολύ όμορφη εκδήλωση που την έκανε ακόμη καλύτερη η παρουσία των κόουτς, Στηβ Γιατζόγλου, Σάκη Δέλλιου, αλλά και των εκλεκτών καλεσμένων των διοργανωτών, Λάζαρου Αγαδάκου, Κώστα Μάγλου, Γιάννη Αθανασούλα και Μάικ Ευαγγελίτση. Παρόν και ο κορυφαίος Έλληνας στο freestyle basketball, Ευθύμιος Μιχάλης.
Η πλατεία γέμισε από παιδιά που έδειξαν να το χαίρονται, αλλά και μεγαλύτερους που τα χειροκρότησαν.
Την εκδήλωση χαιρέτησε ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Άγγελος Κωνσταντάκης, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν και οι Στηβ Γιατζόγλου-Σάκης Δέλλιος εκ μέρους των συνδιοργανωτών, όπως και οι φιλοξενούμενοι τους.
Στη συνέχεια άρχισε η δράση με την διεξαγωγή αγώνων επίδειξης, 1 εναντίον 1 και σουτ από μακρινή απόσταση.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε μια δημοπρασία για δυο φανέλες της Εθνικής Ελλάδας υπογεγραμμένες από τον Στηβ Γιατζόγλου. Για καλό σκοπό, αφού τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα εξαργυρωθούν από δωροεπιταγή από τα καταστήματα «Σταμούλης» που θα τριπλασιάσουν την αξία, για την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Κεφαλληνίας «Ο Σωτήρ». 
Πλειοδότησαν η "Ξυλεμπορική Κεφαλονιάς", που ήταν και χορηγός του φεστιβάλ και το κατάστημα "Τσάκαλος" του Νεκτάριου Πολλάτου.
Τα δώρα που μοιράστηκαν στα παιδιά  που συμμετείχαν, ήταν αρκετά και πλούσια. Μεταξύ άλλων προσφέρθηκαν, σχολικές τσάντες, μπάλες μπάσκετ με την υπογραφή του Θοδωρή Παπαλουκά, καπέλα, φανέλες από το ΝΒΑ τουLeBron James και των Cleveland Cavalliers κ.λ.π..
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τις καθιερωμένες βραβεύσεις.
Συγχαρητήρια σε όλους, ιδιαίτερα στον Σάκη Δέλλιο.


Θέαμα και συγκίνηση πρόσφερε το 1ο Free Style Basketball Festival

Πραγματικά μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 1ο Free Style Basketball Festival που πραγματοποιήθηκε στην Κεφαλονιά και συγκεκρκιμένα στην πλατεία Βαλλιάνου στο Αργοστόλι, χαρίζοντας σε μικρούς και μεγάλους που αγαπάνε το άθλημα της καλαθοσφαίρησης θέαμα και συγκίνηση.
Η αθλητική διοργάνωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία της ΚΕΔΗΚΕ και του προπονητή Σάκη Δέλιου και μέσα από την ιστοδελίδα που διαθέτει το coachbasketball.gr.
Στην πλατεία Βαλλιάνου στήθηκαν μικρές μπασκέτες με μικρά και μεγάλα παιδιά, αγόρια και κορίτσια να συμμετέχουν δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι το μπάσκετ συνεχίζει να αποτελεί ένα από τα πιο αναγνωρισμένα και δημοφιλή αθλήματα στην Ελλάδα.
Την υπέροχη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο γνωστός σε όλους τους φίλους του μπάσκετ  Ελληνοαμερικάνος προπονητής Στηβ Γιατζόγλου ενώ δυναμικό παρών έδωσαν και οι  καλαθοσφαιριστές Κώστας Μάγλος,  Λάζαρος Αγαδάκος, Γιάννης Αθανασούλας και Μάικ Ευαγγελίτσης.
Αυτός όμως που έκλεψε τις εντυπώσεις με τα καταπληκτικά ζογκλερικά κόλπα που έκανε ο «2Μ», ή Ευθύμιου Μιχάλη, όπως είναι το κανονικό του όνομα, κρατώντας από δύο έως πέντε μπάλλες του μπάσκετ. Το πρόγραμμα περιελάμβανε αγώνες ενός εναντίον ενός, μαθήματα fishing, ασκήσεις για βελτίωση της περιφερειακής όραση, μακρινά σουτ με τους συμμετέχοντες να κερδίζουν πλούσια δώρα, από μπάλες του μπάσκετ με αυτόγραφα μεγάλων αθλητών του αγωνίσματος, μέχρι τσάντες, περικάρπια, καπέλα, παπούτσια, κ.ά.
Κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ δημοπρατήθηκαν για συγκέντρωση χρημάτων για την κάλυψη των αναγκών του Ορφανοτροφείο “Σωτήρ”, σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε μορφή δωροερπιταγής από τα καταστήματα “Σταμούλης”, δύο φανέλες τις Εθνικής Ομμάδας Μπασκετ με τους τυχερούς να είναι από την Ξυλεμπορική Κεφαλονιάς και από τον Τσάκαλο. Στο κλείσιμο της βραδιάς ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ, βράβευεσε τους αθλητές, τον προπονητή Στηβ Γιατζόγλου και τον Σάκη Δέλιου, με αναμνηστική πλακέτα της ΚΕΔΗΚΕ.

Μπασκετικό υπερθέαμα στην Κεφαλονιά

Πλούσιο θέαμα χάρισε το 1ο Free Style Basketball Festival, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής (26/6) στην κεντρική πλατεία του Αργοστολίου από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Κεφαλονιάς και την ιστοσελίδα προπονητικής coachbasketball.gr του Σάκη Δέλιου.

Τη διοργάνωση, που προσέλκυσε δεκάδες μικρούς φίλους του μπάσκετ, τίμησαν με την παρουσία τους ο ιδιαίτερα αγαπητός Ελληνοαμερικανός προπονητής μπάσκετ Στηβ Γιατζόγλου και οι καλαθοσφαιριστές Λάζαρος Αγαδάκος, Κώστας Μάγλος, Γιάννης Αθανασούλας και Μάικ Ευαγγελίτσης. 

Στη λαμπερή μπασκετική εκδήλωση έδωσε το παρών ο κορυφαίος Έλληνας στο freestyle basketball Ευθύμιος Μιχάλης, ο οποίος είχε κατακτήσει την πρώτη θέση στο αντίστοιχο παγκόσμιο πρωτάθλημα που είχε πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη. 

O «2Μ», όπως είναι το προσωνύμιό του, έκανε απίστευτες ζογκλερικές κινήσεις με μία, δύο ακόμη και πέντε μπάλες μπάσκετ ταυτόχρονα, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. 

Το πρόγραμμα του Festival περιλάμβανε ασκήσεις tic-tac-toe, αγώνες ένας εναντίον ενός αλλά και σουτ μακρινών αποστάσεων για όλους τους συμμετέχοντες, με τους νικητές να κερδίζουν πλούσια δώρα, όπως μπάλες μπάσκετ με την υπογραφή του Στηβ Γιατζόγλου και του Θοδωρή Παπαλουκά, σχολικές τσάντες και τσαντάκια, μπλουζάκια των Cleveland Cavalliers, συλλεκτικά παπούτσια, καπέλα και περικάρπια του ΝΒΑ και πολλά άλλα, που έγιναν ανάρπαστα! 

Παράλληλα, δημοπρατήθηκαν και δύο φανέλες της Εθνικής ομάδας μπάσκετ με τις υπογραφές των καλεσμένων της διοργάνωσης και τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν θα διπλασιαστούν ή ακόμα και θα τριπλασιαστούν για να καταλήξουν στο Ορφανοτροφείο Κεφαλονιάς «Ο Σωτήρ» μέσω μιας δωροεπιταγής για αγορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από το κατάστημα «Σταμούλης».

Στο φινάλε της βραδιάς, ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελος Κωνσταντάκης τίμησε τον συνδιοργανωτή Σάκη Δέλιο και όλους τους εκλεκτούς προσκεκλημένους, προσφέροντας την τιμητική πλακέτα του δήμου. 



Ακολουθεί πολύ μεγάλο φωτορεπορτάζ





















































































































































































































































Αν το επιθυμείτε πατήστε LIKE στην επίσημη σελίδα του Coachbasketball.gr στα  social media και στηρίξτε την προσπάθεια μας H ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...!!!

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728