Διαδικτυακό σεμινάριο με τον Δημήτρη Ιτούδη απο τον ΣΕΠΚ την Παρασκευή 3 Απριλίου στις 16:00.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης συνεχίζει τα διαδικτυακά σεμινάρια, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους προπονητές να παρακολουθήσουν μέσω της σελίδας του στο Facebook την ομιλία του Δημήτρη Ιτούδη. Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα μιλήσει μέσω Facebook LIVE για το θέμα "χτίσιμο ομάδας και φιλοσοφία" την Παρασκευή 3 Απριλίου στις 16:00. 
"Μένουμε Σπίτι" κάνοντας το χρέος μας απέναντι στον κορονοϊό, αλλά ταυτόχρονα συνεχίζουμε να επιμορφωνόμαστε για το αγαπημένο μας άθλημα. Εν μέσω δύσκολων και απαιτητικών ημερών, ο ΣΕΠΚ δίνει τη δυνατότητα στους προπονητές να αντλήσουν γνώσεις και εμπειρίες από καταξιωμένους συναδέλφους.
Η παρακολούθηση του διαδικτυακού σεμιναρίου θα είναι ελεύθερη σε όλα τα μέλη και τα μη μέλη του Συνδέσμου, που θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν έναν καταξιωμένο προπονητή της EuroLeague, καθώς και να υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους μέσα από τα σχόλια του Facebook.
ΠΗΓΗ ΣΕΠΚ 


Αν το επιθυμείτε πατήστε LIKE στην επίσημη σελίδα του Coachbasketball.gr στο  facebook και στηρίξτε την προσπάθεια μας H ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...!!!

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728