OFF-SEASON PERFORMANCE TRAINING Σχεδιασμός Προγράμματος Μεγιστοποίησης Αθλητικής Απόδοσης στη Μεταβατική Περίοδο

ΝΕΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
“OFF-SEASON PERFORMANCE TRAINING”    
Σχεδιασμός Προγράμματος Μεγιστοποίησης Αθλητικής Απόδοσης στη Μεταβατική .
Περίοδο   
Peak Performance   To Κέντρο των πρωταθλητών.

Το Εργομετρικό Κέντρο Διατροφής & Άσκησης “Peak Performance” διοργανώνει τo Σάββατο, 8 Ιουνίου 2019 το νέο επιμορφωτικό σεμινάριο: 
"Σχεδιασμός Προγράμματος Μεγιστοποίησης Αθλητικής Απόδοσης στη Μεταβατική Περίοδο" 
OFF-SEASON PERFORMANCE TRAINING.
                
μΣτο νέο σεμινάριο θα αναλύσουμε τις Βασικές Αρχές Σχεδιασμου ενός Προπονητικού Προγράμματος Βελτίωσης της Αθλητικής Απόδοσης σε συνδυασμό με τα απαραίτητα Συμπληρώματα Διατροφής και Εργογόνα Βοηθημάτα που χρειάζονται οι αθλητές μας στη μεταβατική περίοδο, ώστε να βελτιώσουν την απόδοσης τους  και να ελαχιστοποιήσουν τον κίνδυνο τραυματισμού.
 γ
γ
Θεματικές Ενότητες 
  • Εργομετρική Αξιολόγηση Αθλητών Καλαθοσφαίρισης  
  • Σχεδιασμός Προγράμματος Δύναμης, Ταχύτητας, Ευκινησίας και Πλειομετρικών στη Μεταβατική Περίοδο
  • Σχεδιασμός Προγράμματος Φυσικής Κατάστασης στη Μεταβατική Περίοδο
  • Συμπληρωμάτα Διατροφής και Εργογόνα Βοηθημάτα (Powered by ΒΙΟΜΑΧ PERFORMANCE NUTRITION)
j
j
Πρόγραμμα
 Σάββατο, 8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019
k
μ
Κόστος
      j
                 
λλ
 Εγγραφές 
   Για να λάβετε την αίτηση εγγραφής επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 2105775087- 6945361262  ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@peakperformance.gr
Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή στα τηλέφωνα  2105775087-6945361262.
η
Περιορισμένος αριθμός θέσεων.
Το σεμινάριο περιέχει θεωρία και πράξη. Σας περιμένουμε ντυμένους με αθλητική περιβολή, για να μπορείτε με ασφάλεια να έχετε ενεργό ρόλο στην πράξη!

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν:                                                                                                                       
- Σημειωματάριο και στυλό
- Βιβλίο σε ηλεκτρονική μορφή
- Βεβαίωση Παρακολούθησης
Εισηγητές
 Ο Αθανάσιος Δουληγέρης είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, του Πανεπιστημίου  Αθηνών, κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Αθλητική Διατροφή από το τμήμα Διαιτολογίας - Διατροφής, του  Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών και  Διεθνώς Πιστοποιημένος Αθλητικός Διατροφολόγος από τη "Διεθνή Κοινότητα Αθλητικής  Διατροφής" των ΗΠΑ, (ISSN, USA).
 Είναι ο Ιδρυτής του Εργομετρικού/Προπονητικού Κέντρου Διατροφής και Άσκησης “Peak Performance” και της Εταιρείας  Συμπληρωμάτων  Διατροφής    για Αθλητές  “Biomax Performance Nutrition”.
 Είναι υπεύθυνος αθλητικής βελτίωσης σε επαγγελματικούς Αθλητικούς Συλλόγους και συνεργάζεται με επαγγελματίες αθλητές για περισσότερο από 10  συναπτά έτη. Οι καινοτόμες προπονητικές μέθοδοι που εφαρμόζει, σε συνδυασμό με την ολιστική προσέγγιση που προσφέρει σε Αθλητική Διατροφή και Αποκατάσταση, έχουν οδηγήσει αρκετούς αθλητές του σε πολλές επιτυχίες και κατάκτηση μεταλλίων σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα.
Συνεργάζεται με το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών σε πρότυπα ερευνητικά προγράμματα Διατροφής & Άσκησης, είναι ο κύριος εμπνευστής του Προπονητικού Προγράμματος Βελτίωσης Αθλητικής Aπόδοσης PPTs και συμμετέχει ως εισηγητής σε συνέδρια και ημερίδες με διεθνή εμβέλεια σε Ελλάδα και Εξωτερικό.
λ
 Ο Γιώργος Τουλιάτος είναι Ιατρός Βιοπαθολόγος & Συγγραφέας, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών. Από το 2007  ειδικεύτηκε στη Βιοπαθολογία και από το 2014 ασκεί ελεύθερο επάγγελμα.
 Είναι π. αθλητής στο άθλημα της σωματικής διάπλασης. Έχει λάβει μέρος σε δώδεκα  αγώνες σωματικής διάπλασης από το  2000-2013, κερδίζοντας δύο πανελλήνιους τίτλους (Π.Ε.Σ.Δ & Ε.Ο.Σ.Δ) καθώς και σε διασυλλογικούς αγώνες στίβου, αλλά και  δρόμους αντοχής.
 Το 2012 εξέδωσε το πρώτο του βιβλίο πάνω στη σωματοδόμηση, το 2013 το δεύτερο, ενώ το 2015 το τρίτο (εκδόσεις  ΑΣΤΑΡΤΗ)
 Είναι επιστημονικός συνεργάτης και αρθρογράφος στις Ελληνικές εκδόσεις των περιοδικών Muslemag & Muscular Development, αλλά και της θεαμερικάνικης ιστοσελίδας ΑΝΑΒΟLIC.ORG. Επίσης, είναι  ιδρυτής της ιστοσελίδας GTOUL.COM με θέματα πρόληψης πάνω στη φαρμακοδιέγερση.
κκ
Τόπος Διεξαγωγής 
    Το νέο σεμινάριο θα διεξαχθεί εντός του Εργομετρικού Κέντρου Διατροφής & Άσκησης “PeakPerformance”,  στην οδό Πολυκράτους 4, στο Περιστέρι, Στάση Μετρό Ανθούπολής.

Αν το επιθυμείτε πατήστε LIKE στην επίσημη σελίδα του Coachbasketball.gr στο  facebook και στηρίξτε την προσπάθεια μας H ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...!!!

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728