1st Free Style Basketball Festival στο Αργοστόλι! Κυριακή 26 Ιουνίου και ώρα 20:00

H Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. σε συνεργασία με το coachbasketball.gr φέρνουν την Κυριακή 26 Ιουνίου και ώρα 20:00 στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου το 1st Free Style Basketball Festival με καλεσμένους τους Στηβ Γιατζόγλου,.
Βαγγέλη Ιωάννου, Λάζαρο Αγαδάκο, Κώστα Μάγλο, Γιάννη Αθανασούλα και Μάικ Ευαγγελίτση και πολλά πλούσια δώρα για όλους τους συμμετέχοντες!
Το 1ο Festival Free Style Basketball γίνεται για 1η φορά στην Ελλάδα και στο φιλόξενο νησί του Ιονίου την Κεφαλλονιά. Το coachbasketball.gr, η κορυφαία σελίδα προπονητικού χαρακτήρα, δίνει την δυνατότητα σε νεαρούς αθλητές στην Κεφαλονιά να αγαπήσουν το άθλημα του μπάσκετ και να το υπηρετήσουν. Θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τους καλεσμένους, ο πολύπειρος coach αγαπητός σε όλους τους Έλληνες φίλους του μπάσκετ, Στηβ Γιατζόγλου, ο κορυφαίος Έλληνας δημοσιογράφος, Βαγγέλης Ιωάννου, οι παίκτες Λάζαρος Αγαδάκος, Κώστας Μάγλος, Γιάννης Αθανασούλας, Μάικ Ευαγγελίτσης. Μαζί μας ο Νο1 Free styler 2M που έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε παγκόσμιο πρωτάθλημα κατακτώντας την 1η θέση.
Η επίσημα μπάλα του Festival είναι η Spalding. Το Festival έχει δώρα από της καλύτερες αθλητικές εταιρείες όπως η Nike – Nike Jordan – Adidas. Με συλλεκτικά δώρα από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ όπως μπάλες με το λογότυπο του LeBron James – καπέλα κ.α. Θα δοθούν 2 φανέλες της Εθνικής μας ομάδος μπάσκετ, της Spalding. Επίσης η εταιρεία του Giova Kimon Back me up με τις συλλεκτικές τσάντες ΝΒΑ/Spalding. Τα δώρα δεν τελειώνουν ποτέ! Tο μεγάλο μας δώρο, μια υποτροφία σε καλοκαιρινό καμπ αξίας 370 ευρώ, μαζί με ένα εργομετρικό πρόγραμμα από το Performance 22 και τον πρωταθλητή Ευρώπης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας Κώστα Χατζηχρήστο.
Σας περιμένουμε όλους όσους αγαπάνε το μπάσκετ στην Κεντρική Πλατεία Αργοστολίου στις 8 το βράδυ. Ελάτε να σουτάρετε, να ντριμπλάρετε, να δώσετε την καλύτερη ασίστ μαζί μας.







ΔΗΛΏΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΣΤΟ 1ο Free Style Basketball Festival












Αν το επιθυμείτε πατήστε LIKE στην επίσημη σελίδα του Coachbasketball.gr στα  social media και στηρίξτε την προσπάθεια μας H ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...!!!

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728