1ο Τουρνουά Μικρών ηλικιών Τρίκαλα 2016


Το 1ο Τουρνουά Μικρών ηλικιών Τρίκαλα 2016 είναι γεγονός θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τις διοικήσεις μα και τα τεχνικά επιτελεία των κάτωθι ομάδων : Από την περιοχή της Μακεδονίας και Θράκης .
: Αστέρας Καβάλας με 3 τμήματα - Ασπίδα Ξάνθης - Αρίων Ξάνθης, από την περιοχή των Αθηνών τις ομάδες: Κρόνος Αγίου Δημητρίου με 2 τμήματα - Ίριδα Πετρούπολης - Ολυμπιάδα Πετρούπολης από την περιοχή της Θεσσαλίας : Αίολος Τρικάλων - Α.Ε. Τρικάλων - Απόλλων Καρδίτσας - Κρόνος Τυρνάβου ... Οι ομάδες όπως Πιερικό - Αρχέλαος - Πανιώνιος - Ικαρος Καλλιθέας - Πρωτέα Βούλας - Προμηθέας Πατρών οι οποίες καλέστηκαν επίσημα δεν θα συμμετέχουν λόγω ότι βρίσκονται σε τελικές φάσεις Πανελλήνιων αγώνων, του εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στο έργο τους και θα ανανεώσουμε όλοι μαζί για το 2ο Διεθνές Τουρνουά Τρίκαλα 2016 στην περίοδο των Χριστουγέννων ! Επίσης να ευχαριστήσω τις ομάδες από την Ισπανία : Baskonia και την Cirora από την Κροατία την KK Zάγκρέπ όπου μας ενημέρωσαν ότι θα βρίσκονται στο 2ο Διεθνές Τουρνουά Μικρών Ηλικιών Τρίκαλα 2016 την περίοδο των Χριστουγέννων !!! Κύριοι και Κυρίες μικροί αθλητές γονείς ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !!! ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΒΡΕΘΗΤΕ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΩΝ ΤΡΙΚΛΑΩΝ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΩ !!! ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥ ΣΑΣ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!

Αν το επιθυμείτε πατήστε LIKE στην επίσημη σελίδα του Coachbasketball.gr στα  social media και στηρίξτε την προσπάθεια μας H ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...!!!

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728