2ο Διεθνές Τουρνουά Μικρών ηλικιών

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2016


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Το 2ο Διεθνές Τουρνουά Μικρών ηλικιών θα φιλοξενηθεί στην πόλη των Τρικάλων για 2η συνεχόμενη χρονιά ! Θα γίνει με την συνεργαζόμενη ακαδημία των Τρικάλων ΑΟΤ STARS του Γιώργου Κουρμέντζα και Κώστα Σκρέτα ! .

Οι ηλικίες του θα συμμετέχουν είναι α) Τμήμα 2001 -2002 β) Τμήμα 2003 -2004 . Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε 2 γήπεδα της πόλης των Τρικάλων ( Κατσιμίδου – Μπάρας) , ένα γήπεδο στην Καλαμπάκα ( Κλειστό Καλαμπάκας ), βέβαια ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων ομάδων θα χρησιμοποιηθεί και τέταρτό γήπεδο !

 Οι ξένες ομάδες που θα συμμετέχουν θα είναι από το πρωτάθλημα της Ισπανίας ACB προσπάθειες γίνονται και για ομάδα από την Ιταλία! Το coachbasketball εγγυάται για την σωστή οργάνωση και την ποιότητα των συμμετεχόντων ομάδων ! 

Οι αγώνες θα γίνουν κατά την Μ. Εβδομάδα τον μήνα Απρίλιο ! Η τελικές ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων θα σας γνωστοποιηθούν με νεότερο δελτίο τύπου ! 

Δηλώσεις συμμετοχής ομάδων : 6937807703 Σάκης Δέλιος – Coach Basketball Πληροφορίες Ξενοδοχείων – Πληροφορίες Εστιατορίων : 6936070040 Σκρέτας Κώστας – 697 674545 Κουρμεντζας Γιώργος AOT Stars

Αν το επιθυμείτε πατήστε LIKE στην επίσημη σελίδα του Coachbasketball.gr στα  social media και στηρίξτε την προσπάθεια μας H ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...!!!

Share this article :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. All About Basketball Coaching - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template