Νέο Σεμινάριο, Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2015, 21:00-23:00 -Σχεδιασμός Προπόνησης Δύναμης, Φυσικής Κατάστασης και Κατάλληλης Διατροφής για Αθλητές Καλαθοσφαίρισης κατά τη Μεταβατική Περίοδο



 Για 1η φορά στην Ελλάδα το Εργομετρικό Κέντρο Διατροφής και Άσκησης.
“Peak Performance” μαζί με το “All About Basketball Coaching”, την 1η Προπονητική σελίδα Καλαθοσφαίρισης συνδιοργανώνουν, την Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2015, 21:00-23:00, ένα 2ωρο ΔιαδυκτιακόΣεμινάριο Καλαθοσφαίρισης με θέμα:

"Σχεδιασμός Προπόνησης Δύναμης, Φυσικής Κατάστασης και 'Κατάλληλης’ Διατροφής για Αθλητές Καλαθοσφαίρισης κατά τη Μεταβατική Περίοδο!"

  Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά με τη μέθοδο της τηλεδιάσκεψης, σε μια ειδικά σχεδιασμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης.

  Στο σεμινάριο θα αναλυθούν θέματα όπως:

ποια μορφή προπόνησης δύναμης είναι η κατάλληλη κατά τη μεταβατική περίοδο
τι οφέλη έχει ο αθλητής στην απόδοση του
πότε εντάσσεται η φυσική κατάσταση στο πρόγραμμα
ποιά πρέπει να είναι η διάρκεια και ο συνολικός όγκος προπόνησης
ποιά είναι η σωστή σειρά εκτέλεσης των ασκήσεων
ποιά είναι τα οφέλη από την κατάλληλη διατροφή
οι αθλητές χρειάζονται τελικά συμπληρώματα διατροφής
ποιός είναι  ο ρόλος των υγρών στην αθλητική απόδοση
  Αυτά είναι μερικά από τα θέματα που θα αναλυθούν στο ακόλουθο webinar. Μετά τη λήξη του σεμιναρίου θα ακολουθήσουν ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες.

  Βασικός Εισηγητής του Σεμιναρίου θα είναι ο Αθλητικός Διατροφολόγος • Εργοφυσιολόγος, Αθανάσιος Δουληγέρης MSc, CISSN, Ιδρυτής του Εργομετρικού Κέντρου Διατροφής και Άσκησης “Peak Performance”.

  Το κόστος παρακολούθησης του σεμιναρίου ανέρχεται στα 30 Ευρώ και η εξόφληση του ποσού  γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο και τη Δηλώση Συμμετοχής επικοινωνήστε με τον Επιστημονικά Υπεύθυνο του Σεμιναρίου,  Αθανάσιο Κ. Δουληγέρη MSc, CISSΝ, στο τηλέφωνο 6945361262.

  Παρακολουθήστε αυτό το σεμινάριο έξυπνα και ξεκούραστα από την άνεση του προσωπικού σας χώρου. Σας περιμένουμε όλους!!

http://www.peakperformance.gr
Αν το επιθυμείτε πατήστε LIKE στην επίσημη σελίδα του Coachbasketball.gr στα  social media και στηρίξτε την προσπάθεια μας H ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...!!!
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ :  Το καλύτερο και ποιο ενημερωμένο Λογισμικό στατιστικής ανάλυσης και διαχείρισης σωματείου καλαθοσφαίρισης που κυκλοφορεί ΜΟΝΟ 59.99..!!!  http://statistikabasket.blogspot.gr
                                  Εξειδικευμένο e-shop μόνο με προϊόντα καλαθοσφαίρισης

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728