Eντυπωσιακή τελετή έναρξης του 1ου διεθνούς τουρνουά μπάσκετ μικρών ηλικιών!(ΦΩΤΟ)

Ξεκίνησε σήμερα το πρωί το 1ο διεθνές τουρνουά μπάσκετ μικρών ηλικιών στα Τρίκαλα


Από το πρωί διεξάγονται συνεχώς αναμετρήσεις στα δύο κλειστά γυμναστήρια της πόλης. ενώ το απόγευμα, στο κλειστό της Μπάρας,.

πραγματοποιήθηκε η εντυπωσιακή τελετή έναρξης της διοργάνωσης.

Το παρόν στην τελετή, έδωσαν όλες οι αποστολές των Ακαδημιών που συμμετέχουν στο τουρνουά, γεμίζοντας το γήπεδο και δημιουργώντας μία πραγματικά εντυπωσιακή εικόνα, βλέποντας και μόνο εκατοντάδες παιδιά, με τους προπονητές τους σε πλήρη παράταξη.

Εκ μέρους του πολιτικού κόσμου, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων, Χρήστος Μιχαλάκης με το στενό συνεργάτη του, Γιώργο Καρανάσιο, ο Δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου και η Αντιδήμαρχος σε θέματα αθλητισμού, Βασιλένα Μητσιάδη.

Οι διοργανωτές του τουρνουά, Σάκης Δέλλιος, Κώστας Σκρέτας και Γιώργος Κουρμέτζας, δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους, όσον αφορά τη μαζικότατη παρουσία Ακαδημιών στα Τρίκαλα γι' αυτή τη γιορτή του μπάσκετ.

Πέρα από τις Ακαδημίες από όλη την Ελλάδα, στο τουρνουά συμμετέχει και η κορυφαία Σέρβικη Ακαδημία, Κρις Κρος, η οποία έγινε δεκτή με χειροκρότημα από όλο το γήπεδο, κατά την είσοδό της στο κλειστό.

Η Κρις Κρος συνοδεύεται από τον κ. Ράντε Γκεορκέφσκι, πρόεδρο των ακαδημιών της Σερβίας σε επιπεδο μίνι, που ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, προκειμένου να συμμετάσχει στο σεμινάριο προπονητικής.

Μάλιστα, ο κ. Γκεοργκέφσκι, έβαλε καλάθι συμβολικά σε μία από τις μπασκέτες, κηρύσσοντας έτσι και την έναρξη του τουρνουά.

Αφού ολοκληρώθηκε η παρουσίαση των ομάδων, μοιράστηκαν πλούσια δώρα σε προπονητές και αθλητές με τον Κώστα Σκρέτα να κλέβει την παράσταση, κατά τη διάρκεια της όλης διαδικασίας.

Παράλληλα, έγιναν απονομές στους προπονητές όλων των Ακαδημιών, τις οποίες πραγματοποίησαν οι άνθρωποι του πολιτικού κόσμου.

Δείτε το εκτενές φωτορεπορτάζ του Trikalascore από την τελετή έναρξης του τουρνουά:

 
 



Αν το επιθυμείτε πατήστε LIKE στην επίσημη σελίδα του Coachbasketball.gr στα  social media και στηρίξτε την προσπάθεια μας H ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...!!!

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728