Δελτίο Τύπου-Ευχαριστήρια ΕπιστολήΠανελευσινιακός Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης










Ο Πανελευσινιακός Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης, με το παρόν Δελτίο Τύπου-Ευχαριστήρια Επιστολή εκφράζει τις ευχαριστίες τους προς τους εμπνευστές και .

.διοργανωτές του 1ου Διεθνούς Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Μικρών Ηλικιών Τρικάλων





Ευχαριστήρια Επιστολή

Προς Stars A.O.T. - COACH BASKETBALL 1ο Διεθνές Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Μικρών Ηλικιών Τρικάλων.

Αξιότιμοι Κύριοι

Ο Πανελευσινιακός Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης, με το παρόν Δελτίο Τύπου-Ευχαριστήρια Επιστολή εκφράζει τις ευχαριστίες τους προς τους εμπνευστές και διοργανωτές του 1ου Διεθνούς Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Μικρών Ηλικιών Τρικάλων κ. Σκρέτα κ. Κουρμέτζα και κ. Δέλιο.

Η Ομάδα μας συμμετείχε στο τουρνουά με δύο αγωνιστικά τμήματα και αποστολή 45 ατόμων. Προσπάθεια όλων μας, να κάνουν πράξη οι αθλητές μας τον σκοπό του τουρνουά όπως ανέφερε και η προκήρυξη του, που ήταν η συμμετοχή των μικρών αθλητών στην ψυχαγωγία που προσφέρει η άθληση, η ενίσχυση της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των αθλητών (ευ αγωνίζεσθε), η προώθηση της φιλίας μεταξύ ομάδων, και παιδιών και η ανάπτυξη σχέσεων και ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ προπονητών και υπεύθυνων.

Είμαστε λοιπόν πολύ χαρούμενοι που ο σκοπός αυτός επιτεύχθηκε στο ακέραιο και σε αυτό συντέλεσε το αθλητικό ήθος και ύψιστο αγωνιστικό ιδεώδες που επέδειξαν οι αθλητές, προπονητές, παράγοντες αλλά και οι φίλοι όλων των ακαδημιών που συμμετείχαν.

Τέτοιες αθλητικές συμπεριφορές είναι αξιέπαινες και ανεβάζουν ψηλά το πήχη των προσδοκιών όλων μας, για το αθλητικό μέλλον του τόπου μας.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν στην διεξαγωγή των αγώνων ,τους εργαζόμενους στις Αστικές Συγκοινωνίες ,την Διεύθυνση και τους εργαζομένους του ξενοδοχείου ΔΙΒΑΝΗ και την Διεύθυνση και τους εργαζομένους των εστιατορίων Μπαρμπανικόλας και Το Τσικάλι" Γεύση Από Κρήτη .

Ευχαριστούμε και πάλι

. Με εκτίμηση



Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας



Ιωάννης Φιλίππου Αντώνιος Δασκαλάκης



Αν το επιθυμείτε πατήστε LIKE στην επίσημη σελίδα του Coachbasketball.gr στα  social media και στηρίξτε την προσπάθεια μας H ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...!!!

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728