Gold Touch Nutrition / Anadomisis/ Pepti plus Amino / Collagen


 
 

To coachbasketball σας παρουσιάζει τα 3 νέα προϊόντα της Gold Touch Nutrition

Anadomisis
Pepti plus Amino
Collagen
ANADOMISIS.....Το Anadomisis περιέχει BCAAs(5:1:1), Γλουταμίνη και τον υδατάνθρακα Vitargo ®. Ο μοναδικός αυτός συνδιασμός τρέφει τους μύς σας, βοηθά στην αποκατάσταση τους μετά απο την προπόνηση και παίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη και αύξηση τους.

Πλεονεκτήματα:
ενεργοποίησης πρωτεϊνοσύνθεσης
μείωση του καταβολισμού των μυών κατά τη διάρκεια της προπόνησης
διατήρηση της μυϊκής μάζας και μυϊκή υπερτροφία

BCAA


Τα BCAA είναι τρία, η λευκίνη, η ισολευκίνη και η βαλίνη. Ανήκουν στην ομάδα των βασικών αμινοξέων , τα οποία δεν μπορούν να συντεθούν από το ανθρώπινο σώμα και πρέπει να λαμβάνονται από την τροφή ή από τα συμπληρώματα. Αυτά τα 3 βασικά αμινοξέα παίζουν σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη των μυών και την ανάπλαση μετά την προπόνηση, λόγω της ενεργοποίησης της πρωτεϊνοσύνθεσης.
Τα BCAA και κυρίως η λευκίνη έχουν αναγνωριστεί σαν σημαντικοί παράγοντες που εμπλέκονται στην παραγωγή μυϊκών πρωτεϊνών-κλειδιών που μπορούν να προάγουν θετικό πρωτεϊνικό ισοζύγιο και μυϊκή υπερτροφία. Συγκεκριμένα η λευκίνη έχει αποδειχθεί το πιο σημαντικό αμινοξύ για τη μεγιστοποίηση της πρωτεϊνικής σύνθεσης στους μύες. Χορήγηση συμπληρώματος λευκίνης αμέσως μετά από μια προπόνηση φαίνεται να συνεισφέρει στην αύξηση του πρωτεϊνικού αναβολισμού στους μύες και συνεπώς, συμπληρώματα BCAA όπως το ANADOMISIS που έχει υψηλή περιεκτικότητα σε λευκίνη βοηθά στη μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων μιας προπόνησης, εάν καταναλώνεται το συντομότερο δυνατό αμέσως μετά τη λήξη της δραστηριότητας.
Τα BCAAs παίζουν σημαντικό ρόλο και κατά τη διάρκεια της προπόνησης καθώς συμβάλλουν στη μείωση της μυϊκής διάσπασης και στη βελτιστοποίηση των αποθεμάτων γλυκογόνου στους μύες. Είναι τα μόνα αμινοξέα τα οποία μπορούν να μετατραπούν σε γλυκόζη, όταν το σώμα ξεμείνει από γλυκογόνο κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Όταν τα αποθέματα γλυκογόνου εξαντλούνται, ξεκινάει η μυϊκή διάσπαση. Επομένως η κατανάλωση BCAAs επιταχύνει την ανάπλαση και εμποδίζει την απώλεια της μυϊκής μάζας κατά τη διάρκεια της προπόνησης.Γλουταμίνη

H γλουταμίνη είναι ένα αμινοξύ που βοηθά στην οικοδόμηση και τη διατήρηση των μυών του σώματος, καθώς επίσης και στην αφαίρεση της τοξικής αμμωνίας από το ήπαρ. Είναι επίσης μια σημαντική πηγή ενέργειας για το νευρικό σύστημα. Εάν ο εγκέφαλος δεν λαμβάνει αρκετή γλυκόζη την αντισταθμίζει αυξάνοντας τον μεταβολισμό της γλουταμίνης για την παραγωγή ενέργειας.

Οι χρήστες γλουταμίνης αναφέρουν συχνά ότι έχουν περισσότερη ενέργεια, λιγότερη κόπωση και καλύτερη διάθεση. Επομένως προσθέτοντας έτσι μια δόση γλουταμίνης στο anadomisis, σας βοηθάμε να επιταχύνετε πραγματικά τη διαδικασία αποκατάστασης, η οποία όχι μόνο θα σας κάνει να αισθανθείτε καλύτερα μετά από την προπόνησή σας, αλλά θα αυξήσει επίσης την ικανότητα σας για χτίσιμο περισσότερου μυϊκού ιστού με την πάροδο του χρόνου.
Η γλουταμίνη είναι το πιο άφθονο αμινοξύ στο αίμα και στον μυϊκό ιστό. Ωστόσο ορισμένες ιατρικές παθήσεις, όπως τραυματισμοι, χειρουργικές επέμβασεις ή λοιμώξεις καθώς και η έντονη φυσική δραστηριότητα, μπορούν να μειώσει τα φυσιολογικά επίπεδα γλουταμίνης Επομένως η συμπληρωματική κατανάλωση της μπορεί ναειναι χρήσιμη σε αθλητές, ασθενείς, άτομα που κάνουν δίαιτα.
Συγκεκριμένα όσον αφορά τους αθλητές η γλουταμίνη βοηθά στη μεταφορά του αζώτου σε άλλα μέρη του σώματος και στους μύες προωθώντας μια θετική ισορροπία αζώτου και αποτρέπωντας ως εκ τούτου την μυϊκή απώλεια. Με την ρύθμιση των επιπέδων του αζώτου και την παροχή βοήθειας για την ανασυγκρότηση των προμηθειών γλυκογόνου στους μύες, η γλουταμίνη βοηθά στην πρόληψη της βλάβης των μυών κατά τη διάρκεια ιδιαίτερα επίπονων προπονήσεων. Ενώ επίσης παίζει βασικό ρόλο στο μεταβολισμό των πρωτεϊνών, στον όγκο των κυττάρων και στον αντι-καταβολισμό. Η γλουταμίνη αυξάνει επίσης την ικανότητά σας να εκκρίνετε την ανθρώπινη αυξητική ορμόνη, η οποία βοηθά στον μεταβολισμό του σωματικού λίπους και υποστηρίζει την ανάπτυξη νέας μυϊκής μάζας. Η αντι-καταβολική ικανότητα της γλουταμίνης αποτρέπει τη διάσπαση των μυών σας.


Vitargo®

Είναι γνωστό πως οι υδατάνθρακές βελτιώνουν την απορρόσηση των BCAA και της γλουταμίνης, γι' αυτο και στο Anadomisis συμπερίλαβαμε τον καλύτερο δυνατό υδατάνθρακα της αγοράς.
Το Vitargo® είναι ένα μοναδικός, πατενταρισμένος υδατανθράκας, υψηλού μοριακού βάρους ειδικά σχεδιασμένος για αθλητές, καθώς αποτελεί μια πραγματικά αποτελεσματική, χωρίς παρενέργειες, πηγή ενέργειας, που βελτιώνει την παροχή γλυκογόνου. Το Vitargo® έχει δοκιμαστεί κλινικά και έχει συγκριθεί με άλλους συνηθισμένους υδατάνθρακες όπως δεξτόζη, μαλτοδεξτρόζη, ζάχαρη. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το Vitargo® περνάει από το στομάχι 80% πιο γρήγορα, και ότι αποκαθιστά τα επίπεδα γλυκογόνου των μυών 70% πιο γρήγορα!
• Το μεγάλο μοριακό βάρος του Vitargo ® ελαχιστοποιεί το χρόνο που παραμένει στο στομάχι και ως εκ τούτου δεν προκαλεί δυσφορία αν καταναλωθεί κατά τη διάρκεια σωματικής δραστηριότητας.
Χωνεύεται πιο γρήγορα αυξάνοντας σχεδόν άμεσα την ενέργεια στο αίμα και τους μύες. Μετά τη προπόνηση το Vitargo® αναπληρώνει το γλυκογόνο έως και 168% γρηγορότερα, επιτρέποντας την αύξηση των επιδόσεων κατά 23% επιπλέον μετά από μόλις δύο ώρες, σε σύγκριση με τους κοινούς υδατάνθρακες
• Το Vitargo® δεν τραβά νερό από τα αποθέματα του οργανισμού, το αντίθετο, μπορεί πραγματικά να αυξήσει το επίπεδο ενυδάτωσης σας, λειτουργώντας σαν ένα είδος αντλίας.
• Το Vitargo® εγγυάται την ταχύτερη και πιο ολοκληρωμένη παροχή γλυκογόνου!
• Το Vitargo® είναι σημαντικά καλύτερο από τη δεξτρόζη, μαλτοδεξτρίνη, σακχαρόζη ή οποιοδήποτε άλλο είδος υδατανθράκων!

FULL AMINO ACID FORMULA
| free form amino acids | BCAA | EAA |
επιταχύνουν τη μυική αποκατάσταση μετά την προπόνηση
βοηθούν στην ανάρρωση και ανάπτυξη των μυών και της μυϊκής δύναμης και αντοχής.
μειώνουν τον καταβολισμό των μυώνΤι είναι τα αμινοξέα;

Tα αμινοξέα είναι γνωστά ως οι δομικές μονάδες της πρωτεΐνης, αποτελούν βασικό συστατικό των μυών και είναι υπεύθυνα για την ανάπτυξη όλων των ενζύμων του σώματός σας. Χωρίζονται σε 2 βασικές ομάδες: απαραίτητα(essential) και μη απαραίτητα(non-essential). Τα απαραίτητα αμινοξέα είναι αυτά τα οποία δεν μπορεί ο οργανισμός να συνθέσει και πρέπει να τα προμηθευτεί από την τροφή ή τα συμπληρώματα, ενώ τα μη απαραίτητα μπορούν να παραχθούν από το σώμα χρησιμοποιώντας άλλα αμινοξέα.

Κάθε ένα από τα συνηθισμένα γνωστά αμινοξέα έχουν μια συγκεκριμένη λειτουργία στο ανθρώπινο σώμα. Τα αμινοξέα είναι χρήσιμα για πολλές κρίσιμες λειτουργίες του σώματος, όπως η πέψη, η εγκεφαλική λειτουργία, η ρύθμιση της ενέργειας, του pH και του μεταβολισμού, ενώ ταυτόχρονα αποτελούν και δευτερεύουσα πηγή ενέργειας. Τα αμινοξέα έχουν επίσης χρησιμοποιηθεί για τη διέγερση της έκκρισης ινσουλίνης από το πάγκρεας, η οποία αποτελεί αναβολική ορμόνη με την έννοια ότι διευκολύνει την πρόσληψη των αμινοξέων από τα μυϊκά κύτταρα. Όταν λαμβάνονται σε συνδυασμό με την άθληση, βοηθούν και στην ανάρρωση και την ανάπτυξη των μυών και την αύξηση της μυϊκής δύναμης και αντοχής.

Το Peptiplusπεριέχει 7,5γραμμάρια αμινοξέων σε κάθε δόση των 10 γραμμαρίων και μπορεί να τροφοδοτήσει με ενέργεια και απαραίτητα θρεπτικά συστατικά τους μυς σας. Περιέχει πεπτίδια αμινοξέων τα οποία λαμβάνονται από την υδρόλυση του κολλαγόνου και είναι σε αυτή τη μορφή τους άμεσα απορροφήσιμα από το σώμα ενώ παράλληλα δρουν αποτελεσματικά, ενεργοποιώντας συγκεκριμένες λειτουργίες του σώματος όπως:
Προωθούν την αύξηση των μυών κυρίως τα BCAAs (L-valine, L-leucine, L-isoleucine), L-Alanine μπορούν να μειώσουν την έκκριση ινσουλίνης, βοηθώντας έτσι στη ρύθμιση του διαβήτη(L-arginine,)
Βοηθούν στη διατήρηση υγιών επιπέδων χοληστερόλης
Ο συνδιασμός αργινίνης, ορνιθίνης και λυσίνης , προωθεί την παραγωγή της αυξητικής ορμόνης (ΗGH)*, με αποτέλεσμα την ανάπτυξη των μυών και του μεταβολισμού των λιπών.
Αυξάνουν την πρωτεϊνική σύνθεση και διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην μετα-προπονητική αποκατάσταση των μυών. (L-γλουταμίνη)
Έχουν αντι-καταβολικες ικανότητες, που εμποδίζει τη διάσπαση των μυών σας
Αυξάνουν την παραγωγή νιτρικού οξειδίου, προωθώντας την αγγειοδιαστολήη οποία οδηγεί σε καλύτερη παροχή αίματος στους ιστούς, ειδικά στο μυϊκό ιστό, παρέχοντας έτσι μεγαλύτερη ποσότητα οξυγόνου και θρεπτικών συστατικών στους μυς.
Βελτιώνουν την αθλητική επίδοση, καθώς τροφοδοτούν τους μυς με ενέργεια και μειώνουν το αίσθημα της κόπωσης.


*Η αυξητική ορμόνη (GH), επίσης γνωστή ως σωματοτροπίνη, είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη και να παραμείνουμε υγιείς. Παίζει σημαντικό ρόλο στην αξιοποίηση του αζώτου και στην πρόσληψη αμινοξέων από τα κύτταρα των μυών. Το σώμα σε συνεργασία με την ινσουλίνη χρησιμοποιεί λίπος αντί για υδατάνθρακες ή πρωτεΐνες για να χτίσει μυϊκή μάζα και να αποφευχθεί η απώλεια-καταβολισμός των μυών.


Το 30% της συνολικής πρωτεΐνης του ανθρώπινου σώματος, αποτελείται από κολλαγόνο. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι είναι το πιο σημαντικό δομικό στοιχείο του σώματος μετά το νερό, καθώς είναι υπεύθυνο για την κινητικότητα των αρθρώσεων, για το μυϊκό και οστικό μας σύστημα, ενώ υπάρχει στο δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια. Μετά την ηλικία των 25 αρχίζει σιγά σιγά να μειώνεται η παραγωγή του κολλαγόνου στο σώμα οδηγώντας σταδιακά στη χαλάρωση του δέρματος, τη δημιουργία ρυτίδων, στα αποχρωματισμένα νύχια, στα αδύναμα και εύθραυστα μαλλιά, τη δυσκαμψία των αρθρώσεων και την απώλεια της οστικής πυκνότητας.

Το κολλαγόνο νέας γενιάς της GoldTouchNutrition περιέχει ειδικά πεπτίδια τα οποία παράγονται με ενζυματική υδρόλυση του μακρομορίου του κολλαγόνου από την εταιρεία GELITA. Τα πεπτίδια αυτά είναι βιοενεργά πράγμα το οποίο σημαίνει ότι επιδρούν στο σώμα διεγείροντας τις κατάλληλες λειτουργίες.

Verisol®- ομορφιά που πηγάζει από μέσα σας

Το Verisol αποτελείται από βιοδραστικά πεπτίδια κολλαγόνου τα οποία σύμφωνα με επίσημες προ-κλινικές και κλινικές μελέτες διεγείρουν την ανάπτυξη των συνδετικών ιστών και αυξάνουν το κολλαγόνο και τη σύνθεση των πρωτεογλυκανών του δέρματος.Τα βιοδραστικά αυτά πεπτιδία του Verisol (Βioactive Collagen Peptides, BCP’s), παρασκευάζονται με ειδική ενζυματική υδρόλυση κολλαγόνου τύπου Ι (το οποίο είναι το καταλληλότερο για την διέγερση των ινοβλαστών της επιδερμίδας) και έχουν μικρό μοριακό μεγέθος 2.0 kD, που τα κάνει εξαιρετικά απορροφήσιμα.

Επομένως το Verisol είναι ο καλύτερος σύμμαχος σας ενάντια στην γήρανση, αφού βοηθά στο να επανακτηθεί το χαμένο κολλαγόνο στα βαθύτερα σημεία του δέρματος(σε αντίθεση με τις κρέμες και τους ορούς που δρουν επιφανειακά) με αποτέλεσμα τη μείωση των ρυτίδων, την αύξηση της ελαστικότητας αλλά και την καλύτερη ενυδάτωση του δέρματος ενώ συμβάλλει επίσης στην υγεία των μαλλιών και των νυχιών.

Πλεονεκτήματα:
Λαμπερό, ελαστικό και καλύτερα ενυδατωμένο δέρμα
Αντί-γήρανση και μείωση των ρυτίδων
επιβεβαιωμένα ορατά αποτελέσματα σε μόλις 4 εβδομάδες
Δυνατά μαλλιά και νύχια


Fortibone®- Υγεία και σταθερότητα των οστών

Η οστεοπόρωση είναι μια μεγάλη απειλή για τους ενήλικες άνω των 50 ετών και ειδικότερα για τις γυναίκες στην εμμηνόπαυση, καθώς η ατροφία των οστών, η απώλεια οστικής πυκνότητας και η έλλειψη σταθερότητας των οστών απειλούν τη γενικότερη υγεία και καλή φυσική τους κατάσταση. Το Collagen της Gold Touchπεριέχει βιοενεργά πεπτίδια κολλαγόνου FORTIBONE® τα οποία χαρακτηρίζονται από άριστη βιοδιαθεσιμότητα, δηλαδή είναι σε θέση να εισχωρήσουν στα κύτταρα των οστών και να έχουν θετικές επιδράσεις στη διατήρηση της υγείας του σκελετικού συστήματος.

Τα πεπτίδια αυτά του fortibone® υποστηρίζουν τη διατήρηση της δομής των οστών και έχουν χρησιμοποιηθεί επιτυχώς ως πρόληψη ή συμπληρωματική θεραπεία για την οστεοπενία και την οστεοπόρωση. Όλοι γνωρίζουν ότι τα οστά χρειάζονται ασβέστιο, όμως αυτό από μόνο του δεν είναι αρκετό. Τα πατενταρισμένα βιοενεργά πεπτίδια κολλαγόνου fortibone διεγείρουν τους οστεοβλάστες βοηθώντας στην αύξηση της παραγωγής του εξωκυτταρικού πλέγματος του οστού το οποίο είναι το ουσιώδες πλαίσιο για την ανοργανοποίηση του ασβεστίου

Η ημερήσια κατανάλωση fortibone , προμηθεύει το σώμα με βασικά στοιχεία για μια δυνατή και σταθερή δομή στα οστά, ενώ οι ίνες του κολλαγόνου και η ελαστίνη κάνουν τα οστά ανθεκτικά στα φορτία και ελαστικά . Επιπρόσθετα κλινικά δεδομένα μας δείχνουν ότι το fortibone® επιβραδύνει σημαντικά τη διαδικασία αποδόμησης των οστών, μέσω της μείωσης της παραγωγής της πρωτεάσης στους οστεοκλάστες, καθώς επίσης ότι έχει αντιφλεγμονώδη δράση.

Επομένως το κολλαγόνο fortibone® είναι πάρα πολύ σημαντικό για τη διατήρηση της υγείας του σκελετικού συστήματος καθώς:
Βελτιώνει την σταθερότητα και την ελαστικότητα των οστών.
Διεγείρει τη βιοσύνθεση του εξωκυτταρικού matrix των οστών.
Μειώνει την αποδόμηση των οστών.
Μειώνει την απώλεια των οστικών κυττάρων.
Υποστηρίζει την οστική πυκνότητα.

Fortigel®- Υγεία στις αρθρώσεις


Η διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων κολλαγόνου στα οστά, το χόνδρο, τους τένοντες, τους συνδέσμους και τους συνδετικούς ιστούς είναι ζωτική για τη διατήρηση της υγείας των αρθρώσεων. Ο χόνδρος είναι ένας ενεργά αναπτυσσόμενος ιστός που χρειάζεται συνεχή αναγέννηση για να παρέχει την απαιτούμενη προστασία και αντοχή στις αρθρώσεις, ώστε να λειτουργούν σωστά και να διατηρούν την ευλυγισία τους.
Η φθορά του, που μπορεί να προκληθεί λόγω υπερβολικής χρήσης λόγω μακροχρόνιας άσκησης ή επαναλαμβανόμενων κινήσεων, ή ακόμα από αυξημένο σωματικό βάρος και καθιστικό τρόπο ζωής, δε μπορεί πάντα να αναπληρωθεί μέσω της φυσική διαδικασίας αναγέννησης του χόνδρου. Έτσι καθώς ο χόνδρος εκφυλίζεται, υπάρχει περισσότερη τριβή και ανάπτυξη οστεοφύτων, με συνέπεια την αυξανόμενη ακαμψία, την απώλεια της ευλυγισίας και αρκετούς πόνους, γύρω από την άρθρωση, ιδιαίτερα στις αρθρώσεις που δέχονται τα μεγάλα φορτία, όπως τα γόνατα και τα ισχία.
Εργαστηριακά ευρήματα, εφαρμοσμένη ιατρική εμπειρία και κλινικές μελέτες επιβεβαίωσαν ότι το Fortigel ένα ειδικό πεπτίδιο κολλαγόνου το οποίο συσσωρεύεται στις αρθρώσεις και υποστηρίζει την αναγέννηση του χόνδρου. Αυτή η μοναδική δράση του πάνω στο μεταβολισμό του χόνδρου, προσφέρει πολλά στους πάσχοντες από οστεοαρθρίτιδα.
Ο χόνδρος απαρτίζεται από πρωτεογλυκάνες (25%) και κολλαγόνο τύπου ΙΙ (70%). Η υπεροχή του Fortigel φαίνεται όταν συγκριθεί με την γλυκοζαμίνη η οποία βοηθά στην παραγωγή μόνο των πρωτεογλυκανών δηλαδή του 25% των ουσιών του χόνδρου ενώ το υδρολυμένο κολλαγόνο βοηθά στην παραγωγή και των πρωτογλυκανών, αλλά και του κολλαγόνου τύπου ΙΙ δηλαδή στο 95% των ουσιών του χόνδρου. Επιπλέον σε σύγκριση με άλλες πρωτεΐνες, το Fortigel περιέχει σχεδόν 3 φορές περισσότερη προλίνη και γλυκίνη. Αυτά τα αμινοξέα είναι απαραίτητα για τη σύνθεση του κολλαγόνου και επηρεάζουν τη σταθερότητα της δομής του κολλαγόνου στο χόνδρο.


Μπουκαλι = 500ml

Δοση = 20ml(2 κουταλιές της σούπας)
Παραγγελίες εδώ : bodystore


Αν το επιθυμείτε πατήστε LIKE στην επίσημη σελίδα του Coachbasketball.gr στα  social media και στηρίξτε την προσπάθεια μας H ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...!!!

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728