Δελτίο Τύπου 1ο Διεθνές Τουρνουά μικρών ηλικιών





Οι ομάδες που έχουν δήλωση συμμετοχή στο 1ο Διεθνές Τουρνουά μικρών ηλικιών είναι :


Ίκαρος Καλλιθέας
Παγκράτι
Πανιώνιος
Κολέγιο Deree
Kris Kros/Serbia.


ΑΓΣ Ιωαννίνων
Έσπερος Καλλιθέας
Κρόνος Αγίου Δημητρίου
Κολοσσός Ρόδου




Αναμένονται να επισημοποιήσουν τη συμμετοχή τους ακόμα 5 ομάδες ως την Κυριακή 01 Μαρτίου 2015 …




Παρακαλούνται οι ανωτέρω ομάδες να επικοινωνήσουν με τους κυρίους Σκρέτα Κωνσταντίνο κινητό 693 607 0040 και Κουρμέντζα Γιώργο κινητό 697 667 4545 για την πλήρη ενημέρωση σε θέματα διαμονής – διατροφής – προκαταβολής (κρατήσεις δωματίων ξενοδοχείων) των αθλητικών αποστολών.

Οι ανωτέρω ομάδες καλούνται επίσης να ενημερώσουν άμεσα την ώρα άφιξης τους την Κυριακή 05-04-2015 στην πόλη των Τρικάλων …



Η προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου της 27 Φεβρουαρίου 2015 ημέρα Παρασκευή μεταφέρετε για την 04 Μαρτίου 2015 ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 στην πόλη των Τρικάλων στο Hotel Αχίλλειον.



Επιπλέον να αποστείλουν στο email : coachsakisdelios@yahoo.gr έως 15 Μαρτίου 2015


Τα πλήρη στοιχεία ( ονοματεπώνυμο – φωτογραφία προσώπου ιδιότητα αυτού) που αφορούν προπονητές – συνοδούς ομάδων – αθλητές ( χωρίς φωτογραφία μόνο πλήρη στοιχεία)
Το ψηφιακό λογότυπο – σήμα ομάδος.



Τα ανωτέρω στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν για την έκδοση διαπιστεύσεων / ID ώστε να υπάρχει η πρόσβαση αυτών στους αθλητικού χώρους ( αγώνες – σεμινάριο) ….



CoachBasketball

Αν το επιθυμείτε πατήστε LIKE στην επίσημη σελίδα του Coachbasketball.gr στα  social media και στηρίξτε την προσπάθεια μας H ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...!!!

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728