Γονέα πρόσεξε ποιος προπονεί το παιδί σου !!!

 Μην μπερδεύεται τον προπονητή – καθοδηγητή επαγγελματιών παικτών (ολοκληρωμένων ) με τον προπονητή μικρών ηλικιών … Ο μεν πρώτος δίνει κατευθύνσεις – διαχείριση συναισθημάτων.
– λήψη αποφάσεων κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, ο μεν δεύτερος βάζει της στέρεες βάσεις ώστε να αναπτυχθεί σωστά ο μικρός παίκτης ως άνθρωπος αλλά και ως αθλητής … Οι περισσότεροι θέλετε να έχετε το προφίλ του πρώτου προπονητή ενώ έχετε – προπονείται μικρούς αθλητές … Επίσης μην μπερδεύεται τον προπονητή που μπορεί να κάνει ατομικές προπονήσεις ( skill development coach ) δεν είναι εύκολο !!! Όλοι αυτοί οι χαρακτήρες προπονητών έχουν ένα κοινό την δέσμευση με αυτό που κάνουν!!! Όλους θα μας κρίνει ο χρόνος !!!! Διάλεξε τι θες να κάνεις ίσως να μην είσαι τόσο προβεβλημένος προπονητής στα ΜΜΕ αλλά να ξέρεις ότι θα είσαι προβεβλημένος για μια ζωή στην ψυχή και στο μυαλό του αθλητή που θα δουλέψεις μαζί του !!!! 

Όσες ακαδημίες θέλουν να καλέσουν τους προπονητές του coachbasketball στην περίοδο των διακοπών του Πάσχα 2015 ας επικοινωνήσουν στο 6937807703 ( Coach Delios) E-mail ιστοσελίδας : coachesbasketball@gmail.com
Τα μπασκετικά αντικείμενα που θέλετε να παρουσιαστούν αφορά την έκαστη ακαδημία !!! Φυσικά πάντα δίνουμε το ασκησιολόγιο που παρουσιάζουμε !!!!
Περιμένουμε τις προσκλήσεις σας !!!

Αν το επιθυμείτε πατήστε LIKE στην επίσημη σελίδα του Coachbasketball.gr στα  social media και στηρίξτε την προσπάθεια μας H ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...!!!

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728