Το coachbasketball στο τουρνουά-camp GOLDEN SUMMER CUP 2014

ALL ABOUT BASKETBALL COACHNG

Από την Ασπίδα Ξάνθης ανακοινώθηκε ότι την Κυριακή 10 Αυγούστου και ώρα 8:30 από το ΔΑΚ Ξάνθης (γήπεδο Ασπίδας, εκκλησία Κωνσταντίνου και Ελένης) θα γίνει η αναχώρηση των ομάδων της για το τουρνουά-camp GOLDEN SUMMER CUP 2014.
που θα πραγματοποιηθεί στην αθλητική κατασκήνωση HAPPY SUMMER DAYS.

Η συμμετοχή είναι πολύ μεγάλη και οι αθλητές της ομάδας θα μπορέσουν, για ακόμα μία χρονιά, να συνδυάσουν παιχνίδια και προπονήσεις με καλοκαιρινές διακοπές και πάνω απ' όλα να δεθούν σε ένα απίθανο περιβάλλον δίπλα στην θάλασσα.
Φέτος το διήμερο 15-16 Αυγούστου θα παρευρεθεί στο camp η ομάδα του coachbasketball, με επικεφαλής τον προπονητή Σάκη Δέλιο, που θα κάνει στους αθλητές και στους προπονητές παρουσίαση διάφορων θεμάτων και πλήρη ασκησιολόγιο. Τις ίδιες μέρες θα επισκεφθούν το camp γνωστοί εν ενεργεία αθλητές που θα παρακολουθήσουν τα παιχνίδια των ομάδων και θα ανταλλάξουν απόψεις με τους παίκτες και τους προπονητές.Η καρδιά του μπάσκετ λοιπόν 10-18 Αυγούστου χτυπάει στην Χαλκιδική στην κατασκήνωση HAPPY SUMMER DAYS.

Πληροφορίες στα τηλ.: 6932231441 (Παναγιωτόπουλος Δημήτρης), 6977780941 (Ιωαννίδης Κώστας), 6945617001 (Καρά Αχμέτ Νεδήμ).Αν το επιθυμείτε πατήστε LIKE στην επίσημη σελίδα του Coachbasketball.gr στα  social media και στηρίξτε την προσπάθεια μας H ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...!!!

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728