Και ο ΑΣ Κεφαλονιά γνώρισε το TBD!

Κυριακή, 20 Ιουλίου 2014Εξαιρετικές εντυπώσεις για μια ακόμα φορά άφησε η παρουσίαση του Total Basketball Development, από τον συνεργάτη μας Σ. Δέλιο, στο τριήμερο σεμινάριο προπονητικής μπάσκετ που διοργάνωσε ο Α.Σ. Κεφαλονιάς στο κλειστό γυμναστήριο Αργοστολίου Αντώνης Τρίτσης.


DSC 0502


Η ομάδα του coachbasketball.gr (Δέλλιος -Πανούλιας - Σταρέντζης) και του Total Basketball Development (Τ. Πανούλιας Ιδρυτής και οι συνεργάτες Σ. Δέλλιος - Θ. Σταρέντζης) θέλει να ευχαριστήσει τον προπονητή Πάνο Ματιάτο, τον γενικό διευθυντή της ομάδας Θανάση Μουϊκη, αλλά και ολόκληρο το σωματείο του ΑΣΚ για την φιλοξενία και την πρόσκληση του για αυτό το σεμινάριο.

Η ποιότητα του σεμιναρίου και οι παρουσιάσεις του του coach Δέλλιου ήταν υψηλού επιπέδου και εντυπωσίασαν όσους παραβρέθηκαν στο κλειστό Αντώνης Τρίτσης. Χαρακτηριστικά είναι τα δημοσιεύματα από τα τοπικά site http://sportsthea.blogspot.gr/2014/07/1_18.html  ... http://www.inkefalonia.gr/enimerosi/athlitismos/item/23912-seminario-basket-ask-mathimata-basket-apo-ena-eksper.html ....

Βίντεο με δηλώσεις των προπονητών Δέλλιου και Ματιάτου και φωτογραφικό υλικό.
Αν το επιθυμείτε πατήστε LIKE στην επίσημη σελίδα του Coachbasketball.gr στα  social media και στηρίξτε την προσπάθεια μας H ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...!!!
Share this article :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. All About Basketball Coaching - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template