ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ


δεκαεπτάχρονος αθλητής του ΑΣ ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ ΤΡΑΠΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ και έχει ανάγκη από αιμοπετάλια.

Η παροχή αιμοπεταλίων γίνεται στο Νοσοκομείο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ στο αιματολογικό τμήμα «Στοργή». Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν αιμοπετάλια, παρακαλούνται να απευθύνονται είτε στο τμήμα αιμοδοσίας οποιουδήποτε Νοσοκομείου. H διαδικασία είναι η εξής: Δίνουμε λίγο αίμα για εξετάσεις και αν μας απαντήσουν θετικά ότι μπορούμε να δώσουμε αιμοπετάλια δηλώνουμε τα στοιχεία μας καθώς και για ποιόν είναι: ΤΡΑΠΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ –ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ (Αιματολογικό «Στοργή»).
Μας καταγράφουν στην λίστα η οποία πηγαίνει στο παραπάνω Νοσοκομείο και περιμένουμε πλέον ειδοποίηση για το πότε μπορούμε να πάμε να δώσουμε αιμοπετάλια. Είτε με το αιματολογικό τμήμα Στοργή του Νοσοκομείου ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ τηλ. επικοινωνίας: 2313307545, για τη προσφορά αιμοπεταλίων στον Τράπκο Δημήτριο. Ελπίζοντας στην ευαισθητοποίηση σας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεισφορά σας.



Αν το επιθυμείτε πατήστε LIKE στην επίσημη σελίδα του Coachbasketball.gr στο facebook και στο google+ και στηρίξτε την προσπάθεια μας
H ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...!!!











Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728