ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ

Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014


δεκαεπτάχρονος αθλητής του ΑΣ ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ ΤΡΑΠΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ και έχει ανάγκη από αιμοπετάλια.

Η παροχή αιμοπεταλίων γίνεται στο Νοσοκομείο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ στο αιματολογικό τμήμα «Στοργή». Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν αιμοπετάλια, παρακαλούνται να απευθύνονται είτε στο τμήμα αιμοδοσίας οποιουδήποτε Νοσοκομείου. H διαδικασία είναι η εξής: Δίνουμε λίγο αίμα για εξετάσεις και αν μας απαντήσουν θετικά ότι μπορούμε να δώσουμε αιμοπετάλια δηλώνουμε τα στοιχεία μας καθώς και για ποιόν είναι: ΤΡΑΠΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ –ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ (Αιματολογικό «Στοργή»).
Μας καταγράφουν στην λίστα η οποία πηγαίνει στο παραπάνω Νοσοκομείο και περιμένουμε πλέον ειδοποίηση για το πότε μπορούμε να πάμε να δώσουμε αιμοπετάλια. Είτε με το αιματολογικό τμήμα Στοργή του Νοσοκομείου ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ τηλ. επικοινωνίας: 2313307545, για τη προσφορά αιμοπεταλίων στον Τράπκο Δημήτριο. Ελπίζοντας στην ευαισθητοποίηση σας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεισφορά σας.Αν το επιθυμείτε πατήστε LIKE στην επίσημη σελίδα του Coachbasketball.gr στο facebook και στο google+ και στηρίξτε την προσπάθεια μας
H ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...!!!Share this article :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. All About Basketball Coaching - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template