Κατάθεση τροπολογίας για Σχολές Προπονητών

Κατατέθηκε την Τρίτη (11/6) η τροπολογία για τις Σχολές Προπονητών και πλέον είναι θέμα χρόνου η επανίδρυση τους. Τα βασικά εμπόδια έχουν ξεπεραστεί και πλέον απαιτείται λίγος χρόνος για την ολοκλήρωση των τυπικών διαδικασιών, προκειμένου οι εκατοντάδες υποψήφιοι να φοιτήσουν στις Σχολές και να πάρουν το δίπλωμα τους.

Παράλληλα με αυτά τα ευχάριστα νέα ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης καλεί τους υποψήφιους που έχουν ήδη υποβάλλει αίτηση ενδιαφέροντος στις Σχολές να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία και να δώσουν το παρών στο Διεθνές Σεμινάριο Προπονητικής, που θα διοργανωθεί στην Αθήνα, 28-30 Ιουνίου.


Ομιλητές θα είναι καταξιωμένοι και επιτυχημένοι προπονητές όπως ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο Βαγγέλης Αγγέλου, ο ασίσταντ κόουτς των Ντένβερ Νάγγετς Βανς Ουόλμπεργκ και ο Ιταλός προπονητής της Σιένα, Λούκα Μπάνκι. Η συμμετοχή στο Διεθνές Σεμινάριο δίνει τη δυνατότητα στους υποψήφιους να παρακολουθήσουν τη μεθολογία και τη φιλοσοφία προπονητών του υψηλότερου επιπέδου, κάτι που θα τους βοηθήσει τόσο στη φοίτηση στις Σχολές, όσο και στην προπονητική τους κατάρτιση.

Ανακοινώνεται η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου που προσφέρει τη δυνατότητα στους υποψήφιους των Σχολών να παρακολουθήσουν το Διεθνές Σεμινάριο "Αθήνα 2013" καταβάλοντας το αντίτιμο που προβλέπεται για τα μέλη του ΣΕΠΚ (80 ευρώ) και όχι για τα μη μέλη (150 ευρώ).



Αν το επιθυμείτε πατήστε LIKE στην επίσημη σελίδα του Coachbasketball.gr στο Facebook και στηρίξτε την προσπάθεια μαςH ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...!!!
https://www.facebook.com/BASKETBALL.COACHES







Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728