Πάντα κάτι έχω να κερδίσω παίζοντας μπάσκετ ....



Οταν οι σκέψεις γίνονονται λόγια , όταν τα λόγια γίνονται  πράξη , όταν η πράξη γίνετε θέληση , όταν η θέληση γίνεται πείσμα , όταν το πείσμα γίνεται δεσμευση , όταν η δεσμευση γίνεται αφοσιώση ... Τότε το μόνο που έχεις να κάνει είναι να ασχοληθεί με το καλύτερο άθλημα όλων το μπάσκετ ...

Αλήθεια πως βλέπουν οι μικροί αθλητές το άθλημα του μπάσκετ ? Διαβάστε λοιπόν το παρακάτω κείμενο.


''Το μπάσκετ είναι ένα άθλημα το οποίο άμα το ζήσεις μόνο κέρδος μπορείς να έχεις,και αυτό δεν είναι μόνο σωματικό αλλά κυρίως στον τρόπο που συμπεριφέρεσαι και στην γενική στάση ζωής σου.
Άμα μπορέσεις και αντικαταστήσεις ή απλά να μεταφέρεις κάποια πράγματα που σου μαθαίνει το άθλημα και στην ζωή σου σίγουρα έχεις μεγάλο κέρδος.
Αυτό το άθλημα με έχει μάθει,όπως και όλους,κάθε μέρα να δίνω τα πάντα για να ξεπεράσω τα όριά μου,έστω και για λίγο.
Με έχει διδάξει ότι σε κάποιες περιπτώσεις θα πρέπει να σκέφτομαι και να ενεργώ με λογική και καθαρό μυαλό και σε άλλες απλά με το ένστικτό μου.
Όπως γίνεται και με το τρίποντο,άμα δεν το κάνεις όταν πρέπει και κάτσεις και το σκεφτείς,το έχασες.
Άλλες φορές μπορεί να είσαι τόσο χάλια ψυχολογικά,να θυμώνεις με όλους και με όλα,και μόλις μπεις στο γήπεδο και ευστοχήσεις σε ένα σουτ να αλλάξουν όλα,να σου έρθει μία λύση στο πρόβλημά σου χωρίς να το έχεις καταλάβει!
Σε κάνει να αγαπάς τους συνανθρώπους σου,να παλεύεις για αυτούς και να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό για να μην τους απογοητεύσεις.
Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να είσαι μόνος σου με την μπασκέτα και να ακούγεται η ανάσα σου και ο ήχος από το διχτάκι...
Έστω και για 1' λεπτό.Αρκεί.
Το μπάσκετ για μένα είναι κάτι που θα είναι πάντα εκεί και θα μου δώσει λύσεις στα προβλήματά μου,θα με κάνει να προσπαθώ,να αγαπώ...

Και κάθε φορά που θα αποχωρώ με την μπάλα μου θα είμαι και λίγο καλύτερος άνθρωπος...!''


Γεωργία Σαμψωνίδου / Shooters Basketball Academy /

Υ.Σ : Γεωργία συνέχισε να προσπαθείς  μην ξεχνάς " Κερδίζουμε ό,τι τολμούμε"

No pain, no gain...

Αν το επιθυμείτε πατήστε LIKE στην επίσημη σελίδα του Coachbasketball.gr στο facebook και στηρίξτε την προσπάθεια μας
H ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...!!!
https://www.facebook.com/BASKETBALL.COACHES




Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728