Ολοκληρώθηκε το Camp του Άρη Σύρου



COACHBASKETBALL και TDB από τον Σάκη Δέλλιο στο Camp του Άρη Σύρου
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Camp του Άρη Σύρου σε συνεργασία με το COACHBASKETBALL και με τον coach Σάκη Δέλλιο ο οποίος παρουσίασε ατομική τεχνική του αθλήματος, ομαδικές ασκήσεις και διδασκαλία του σύγχρονου μπάσκετ μέσα από το πρόγραμμα Total Basketball Development του οποίου είναι συνεργάτης. 

Το TDB: 
Παρουσιάζει ένα ολοκληρωμένο σύστημα ανάπτυξης του αθλητή του μπάσκετ σε κινητικό και τεχνικοτακτικό επίπεδο.
Είναι ένα επιστημονικά σχεδιασμένο πρόγραμμα με στόχο την συστηματοποιημένη εκπαίδευση και διδασκαλία του μπάσκετ για όλες τις ηλικίες. 
Το μοντέλο ανάπτυξης του basketball στο Total Basketball Development βασίζεται απόλυτα στην φιλοσοφία του μοντέλου ανάπτυξης μεγάλης διάρκειας του αθλητή. 


Το πρόγραμμα μας διδάσκει στους νέους αθλητές: 


Tις δεξιότητες του basketball που είναι απαραίτητες για να επιτύχουν 
τις φυσικές και αθλητικές δυνατότητες να εκτελεστούν αυτές οι δεξιότητες στο υψηλότερο επίπεδο
την πνευματική προσέγγιση που απαιτείται για την διατήρηση αυτής της υψηλής απόδοσης σε καθημερινή βάση
σωστές διατροφικές συνήθειες
και τον τρόπο συμπεριφοράς με έμφαση στις παρακάτω 5 βασικές αξίες: σεβασμός (στους κανόνες και τους άλλους), δέσμευση, επιμονή, υπευθυνότητα (στον εαυτό μας και στην ομάδα), και ομαδικότητα, που είναι απαραίτητα για την μεγιστοποίησης της απόδοσης.





Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Camp του Άρη Σύρου το Σάββατο το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο Δημήτριος Βικέλας. Άνθρωποι που αγαπάνε τον αθλητισμό και ιδιαίτερα το μπάσκετ, ήταν εκεί για να παρακολουθήσουν τις οδηγίες του έμπειρου προπονητή Σάκη Δέλλιου.

Οι Ακαδημίες και το παιδικό τμήμα του Άρη Σύρου διδάχτηκαν τη μαγεία της πορτοκαλί θεάς (ατομική τεχνική του αθλήματος ,ομαδικές ασκήσεις και διδασκαλία του σύγχρονου μπάσκετ)

Μετά από 5 ώρες προπόνησης ο Σάκης Δέλλιος μίλησε στο Cyclades24, ενώ μας αποκάλυψε και μια
τεράστια επιτυχία του Άρη Σύρου. Ο Άρης Θεσσαλονίκης, η ομάδα που δίδαξε μπάσκετ στους έλληνες και όχι μόνο, θα αδελφοποιηθεί με το δικό μας ‘Άρη Σύρου. Πρόκειται για τεράστια συνεργασία για το Συριανό σωματείο που βάζει γερές βάσεις για Μπάσκετ στις Κυκλάδες και κάνει άνοιγμα στον ευρύτερο ελλαδικό χώρο.















ΠΗΓΗ http://www.cyclades24.gr

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728