( RELENTLESS) ... Το νεο βιβλίο του Tim Grover ... Ο προπονητής- θρύλος του ΝΒΑ






 Το coachbasketball σας παρουσιάζει το νεο βιβλίο του Tim Grover ( RELENTLESS)



Ο προπονητής- θρύλος του ΝΒΑ Tim Grover είναι πανέτοιμος για να εκδόσει το νέο του βιβλίο με τίτλο Relentless μέσω του οποίου χρησιμοποιεί την εμπειρία του με τους κορυφαίους αθλητές του κόσμου για να βγάλει στην επιφάνεια το δολοφονικό ένστικτο που υπάρχει στο καθένα από εμάς. Το ένστικτο εκείνο που ξεχωρίζει τους καλούς από τους άριστους. Δείχνοντάς πως μπορεί κανείς το αξιοποιήσει προς όφελος του.......τη σκοτεινή πλευρά της έντασης και του ανταγωνισμού, προκειμένου να βγει νικητής. Ανεξάρτητα από τη περίσταση ή το κόστος.

Άμεσο και με άπλετες δόσεις ειλικρίνειας, το Relentless οδηγεί τον αναγνώστη στη "σκοτεινή πλευρά" της έντασης, του ανταγωνισμού και του δολοφονικού ενστίκτου. Προκαλεί στη παραδοχή όσων στέκονται εμπόδιο στην επίτευξη στόχων και υποχρεώνει στην εξής διαπίστωση… Για να ανήκεις στην ελίτ, απαιτείται σκληρή και καθημερινή δουλειά. Πάνω από όλα όμως, επιβάλλεται να μην οριοθετείς τους στόχους σου.

Κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων δεκαετιών, ο Τιμ Γκρόβερ έχει δουλέψει με περισσότερους από 100 πρωταθλητές κορυφαίων αθλημάτων, συμπεριλαμβανομένων και των Hall of Famers, Μάικλ Τζόρνταν, Κόμπι Μπράιντ, ο οποίος μάλιστα, προλογίζει και το βιβλίο, Ντουέιν Γουέιντ, Άλεξ Ροντρίγκεζ, Κεν Γκρίφεϊ Τζούνιορ. Τελικά, ο Τιμ Γκρόβερ θα αποκαλύψει πως οι καλύτεροι αθλητές στο κόσμο αξιοποιήσουν τους φόβους και τα ένστικτα τους για να επιτύχουν την τελειότητα.

Το Relentless σας προσφέρει τη μυστική «συνταγή». Ο Grover περιγράφει το τρόπο για να εκμεταλλευτεί ο αναγνώστης αυτή τη "σκοτεινή πλευρά", που υπάρχει σε όλους μας και έχει εφαρμογές σε όλους τους τομείς της καθημερινής μας ζωής. Η υπόσχεση στον αναγνώστη δεν έχει να

κάνει με κάποια μαγική δίαιτα ή ένα χάπι ή ένα μοτίβο που θα ακολουθήσει για να γίνει καλύτερος. Υπάρχουν τόσα και τόσοι εκεί έξω που υπόσχονται λύσεις. O Tim είναι πεπεισμένος ότι όλα όσα χρειάζεστε είναι ήδη μέσα σας. Ακολουθήστε τον γιατί πολύ απλά θα σας δείχνει πως μπορείτε να τα βρείτε. Μαζί θα στοχεύσετε για να επιτευχθεί η τελειότητα.

Το βιβλίο θα βρίσκεται στα ράφια των βιβλιοπωλείων παγκοσμίως στις 16 Απριλίου 2013. Ωστόσο, η προπώληση του έχει ήδη αρχίσει στο amazon. com στο παρακάτω λινκ.



http://www.amazon.com/Relentless-From-Good-Great-Unstoppable/dp/1476710937/ref=sr_1_fkmr2_1?ie=UTF8&qid=134700

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728