Ο Κ. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ) ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΠΩΝΥΜΟ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ACCUSPLIT AE625Μ35 -Διαγωνισμός coachbasketball.gr και της scienceweb.gr

ΜΕ ΔΙΑΦΆΝΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ  RANDOM.ORG ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΑ Η ΚΛΗΡΩΣΗ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ   ΕΝΑ ΕΠΩΝΥΜΟ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ACCUSPLIT AE625Μ35 
ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ .ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ , ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ 
ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΤΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣΧρονόμετρο ACCUSPLIT AE625Μ35
Χρονόμετρο

Accusplit AE625Μ35


Το χρονόμετρο μνήμης AE625 Memory είναι βασισμένο στο κλασσικό και δοκιμασμένο λειτουργικό σύστημα WOS 3.0 (WATCH OPERATING SYSTEM) και επιπλέον διαθέτει μία ποικιλία λειτουργιών όπως καταγραφή στιγμιαίου χρόνου (split), χρόνου περάσματος (lap), 35 μνήμες με αποθήκευση πληροφοριών για το πιο αργό και γρήγορο πέρασμα, ορισμό τέμπο άσκησης, αντίστροφη μέτρηση και άλλα πολλά που σε συνδυασμό με το μοντέρνο σχεδιασμό του το καθιστούν το πιο οικονομικό χρονόμετρο μνήμης στην αγορά.
Λειτουργίες:
Λειτουργία 4 πλήκτρων
Οθόνη 3 σειρών
Ώρα, Ημερομηνία
Alarm
Χρονόμετρο (Πέρασμα, Ενδιάμεσος χρόνος)
35 μνήμες (Χρόνος περάσματος, πιο γρήγορος χρόνος & πιο αργός χρόνος περάσματος, μέσος χρόνος περασμάτων)
Αντίστροφη μέτρηση δύο μορφών (επανάληψη αντίστροφης μέτρησης, αντίστροφη μέτρηση και μετά κανονική μέτρηση)
Ορισμός τέμπο
Ένδειξη χαμηλής μπαταρίας
Αδιάβροχο έως 10 μέτραΕΠΙΣΗΣ ΤΟ COACHBASKETBALL.GR ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΊΝΕΙ  ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΉ http://scienceweb.gr) 
ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΕΤΕ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΊΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΩΣ ΑΠΛΟ ΜΕΛΟΣ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΘΡΘΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
Η ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΩΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ .....
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ SCIENCE WEB

H ScienceWeb.gr αποτελεί μια νέα δραστηριότητα στο χώρο της επιστημονικής ενημέρωσης για
τους τομείς της άσκησης και της διατροφής, με συνεχή πληροφόρηση, μέσω πρότυπων διαδικτυακών υπηρεσιών και προιόντων (όπως online σεμινάρια, επιστημονική ενημέρωση, παρουσίαση νέων τεχνολογιών, συμμετοχή σε forums, επιστημονικά νέα και εξελίξεις, πρόσβαση σε περιοδικά κλπ).

Η ανάπτυξη των υπηρεσιών αυτών είναι ένα έργο πολύχρονης προσπάθειας, επιμέλειας και αναζήτησης των ιδρυτικών μελών της ScienceWeb και είναι σε θέση πλέον να συνεισφέρει στην μετάδοση εξειδικευμένης γνώσης και πρακτικής εφαρμογής. Βασικοί άξονες ενδιαφέροντος είναι η προσέγγιση νέων τρόπων επικοινωνίας της γνώσης, η χρήση τεχνολογιών, η εξ’ αποστάσεως μετάδοση πληροφοριών και η υποστήριξη της ενεργής συμμετοχής των επαγγελματιών χρηστών στις δραστηριότητές μας.

Κύριος στόχος μας είναι να δώσουμε τη δυνατότητα στους επαγγελματίες-μέλη μας, να συνδέσουν τη θεωρητική με την πρακτική γνώση και να τις ενσωματώσουν στην καθημερινή τους πρακτική. Σκοπός μας είναι να αναπτύξουν και να εξελίξουν το γνωστικό τους υπόβαθρο καθώς και την αποδοτικότητα και αποτελεσματικότητά τους στον εργασιακό τους χώρο. Η φιλοσοφίαμας ως ScienceWeb είναι να καλύψουμε τις ανάγκες των επαγγελματιών άσκησης και διατροφής και να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με ευελιξία, αλλά ταυτόχρονα και συνέπεια στην αποστολή μας.

Το επιστημονικό προσωπικό με το οποίο συνεργαζόμαστε είναι άρτια καταρτισμένο και με πολύχρονη εμπειρία. Αποτελείται από συνεργάτες με επιστημονική κατάρτιση και καταξιωμένη επαγγελματική δραστηριότητα, οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν τα απαραίτητα εφόδια ώστε τα μέλη μας να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της σύγχρονης επιχειρηματικής τους δραστηριότητας. Κατανοώντας την ανάγκη για ενημέρωση των επαγγελματιών από ειδικούς του χώρου, η επιλογή των συνεργατών μας ανταποκρίνεται στην εξυπηρέτηση των μελών μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728