Ομορφες στιγμές στην Καλλιθέα

Του Φώτη Δουκάκη



Απόλυτα επιτυχημένο ήταν για άλλη μια χρονιά το τουρνουά "Ανδρέας Μιαούλης", στο οποίο φέτος συμμετείχαν 130 ομάδες και περισσότερα από 2.200 παιδιά, γεννημένα από το 1997 ως το 2002. Η παρουσία του Νίκου Γκάλη ήταν αυτή που έδωσε ξεχωριστό χρώμα στο τουρνούα, καθώς ο κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας φωτογραφήθηκε με τα παιδιά και φυσικά τους έδωσε αυτόγραφα. Ο κόσμος που γέμισε τις κερκίδες αποθέωσε τον Γκάλη, αλλά και όσους τιμήθηκαν από τον Ικαρό.


"Αξίζουν πολλά συγχατητήρια στον κόσμο, ο οποίος κάθε χρόνο καταφέρνει να διοργανώνει αυτό το τουρνουά με επιτυχία και να μαζεύει τόσο κόσμο και ιδιαίτερα τόσα πολλά νέα παιδιά", ήταν τα λόγια
του Νίκου Γκάλη, ο οποίος βράβευσε τον Αγγελο Κορωνιό για την προσφορά του στο μπάσκετ.


Ακόμη, ο Γιάνης Ιωαννίδης τίμησε τον Νίκο Οικονόμου και ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Δημήτρης Αγγελόπουλος τον Δήμο Ντικούδη, με τον τελευταίο να δηλώνει: "Μπράβο στον Ίκαρο που μαζεύει τόσα πολλά παιδιά και είναι ένα σωματείο πρότυπο για το μπάσκετ".




Ο δήμαρχος Καλλιθέας Κώστας Ασκούνης βράβευσε τον Τζαννή Σταυρακόπουλο, ο οποίος αγωνίστηκε και τη φετινή σεζόν στον Αετό Καλλιθέας, ενώ ο Άγγελος Κορωνιός παρέδωσε την τιμητική πλακέτα στον Αργύρη Καμπούρη.


Επίσης, ο πρόεδρος του ΟΝΑ Καλλιθέας Δημήτρης Μαργωμένος τίμησε τον γενικό γραμματέα της ΕΣΚΑΝΑ κύριο Λυμπεράτο, ενώ βραβεύτηκαν και αθλητές εκτός μπάσκετ.

Η Μιρέλα Μανιάνη τιμήθηκε από την διευθύντρια μάρκετινγκ της (χορηγού εταιρίας της εκδήλωσης) "Olympic Air" κυρία Σωτηριάδου και ο Νίκος Γκάλης βράβευσε τον προπονητή της Εθνικής πόλο Γιώργο Μορφέση. "Είναι ξεχωριστή τιμή να παίρνεις έναν βραβείο από έναν αθλητή που έχει γράψει ιστορία σαν τον Νίκο Γκάλη", ήταν τα λόγια του Γιώργου Μορφέση.
Πηγη: www.basketblog.gr

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728