Η… επέτειος του ΤζόρντανΜπορεί τώρα να απολαμβάνει  τους καρπούς από τη δουλειά που έκανε τα προηγούμενα χρόνια, μπορεί να είναι ένας από τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες στον κόσμο, αλλά όπως φαίνεται δεν ξεχνάει από πού ξεκίνησε. Αναφερόμαστε στον Μάικλ Τζόρνταν, ο οποίος "ξεπήδησε" στον χώρο του μπάσκετ από το κολέγιο του Νορθ Καρολάινα. Από τότε έχουν περάσει 30 χρόνια και ο "Air" θέλησε να κάνει μια κίνηση που σίγουρα θα ενθουσίασε αρκετούς "συλλέκτες".

Όταν λοιπόν έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο κολεγιακό πρωτάθλημα, ο Μάικλ Τζόρνταν φορούσε παπούτσια της Converse. Βλέπετε, δεν είχε φανταστεί (και σίγουρα δεν μπορούσε) να υλοποιήσει το όνειρο του δικού του brand name. Για τον λόγο αυτό, σε συνεργασία με την Converse, το νούμερο 23 και το σήμα του "Air" αποτυπώθηκαν σε παπούτσι και φανέλα του Νορθ Καρολάινα.


Και επειδή συμπλήρωσε τα 30 χρόνια, τα παπούτσια και η φανέλα βγήκαν μόλις σε 30 κομμάτια, εκ των οποίων τα 23 θα πωληθούν και τα έσοδα θα δοθούν στον οργανισμό James R. Jordan.


 Πηγή : www.basketblog.gr

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728