Παρουσιάζει την κίνηση pick N roll (PNR) με διπλό pick στην μπάλα ..Unicaja Malaga Sets Up The Pick

Το Coachbasketball σας παρουσιάζει την κίνηση pick N roll  (PNR) με διπλό pick στην μπάλα ..
Φωτ 1


Διάταξη  1-4 με τους περιφερειακούς παίκτες προς την τελική γραμμή …

Θέση ψηλών παικτών …
Οι ψηλοί παίκτες είναι σε διάταξη  Flopper δηλ η θέση  των ψηλών στην κορυφή και εν συνεχεία (pick n’ roll (PNR)  στον  μεσαίο διάδρομο )του ενός με περιφερειακό και κόψιμο του άλλου στο καλάθι  ….

Φωτ 2


Στην συγκεκριμένη περίπτωση η άμυνα φυλά το καλάθι της από roll in του επιθετικού παίκτη … έτσι μένει στην κορυφή ο ένας ψηλός επιθετικός παίκτης …. Που δίνει το 2 pick  που πλέον είναι στο side … Ο περιφερειακός παίκτης πρέπει να κινηθεί πάλι από το side σε mid κατάσταση….

Φωτ 3


Η κλασική πλέον κίνηση pick n roll (PNR)  που όλοι ξέρετε … Ο περιφερειακός παίκτης πρέπει να κάνει κίνηση στον μεσαία διάδρομο προσέξτε όμως  όχι κάτω από την γραμμή των ελευθέρων βολών …  Διαβάζει την άμυνα ο αντίπαλος παίκτης  βγαίνει να σταματήσει την
διείσδυση , ενώ ταυτόχρονα ο ψηλός παίκτης κάνει roll in … Προσέξτε την fake κίνηση του περιφερειακού παίκτη χωρίς την μπάλα ….


Φωτ 4


Στην συνέχεια έχουμε την πάσα στον ψηλό παίκτη , εδω βλέπετε την αργή αντίδραση της άμυνας … Ο επιθετικός ψηλός παίκτης αντιδρά αρκετά γρήγορα  … Δείτε όμως και την Fake κίνηση του  περιφερειακού παίκτη …


Φωτ 5


Σκοράρισμα με Hook shoot … two legs …μέσα στην ρακέτα


Βίντεο ...



Θα δείτε όλη την κίνηση σε πραγματικό χρόνο εκτέλεσης ….

Καλή επιτυχία
Coach D7





Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728