Τι λένε τα άστρα για το 2012 Εθνική ομάδα - Ηλίας Ζούρος - Παναθηναικός - Ζελικο Ομπραντοβιτς

Για να δούμε .....
Πηγή : www.astrology.gr

To astrology.gr και ο Γιάννης Ριζόπουλος αναλύουν τα αστρολογικά… μπασκετικά δεδομένα για το 2012.

Εθνική ομάδα - Πάμε στο άγνωστο
Ο Ηλίας Ζούρος έχει ένα από τα πιο περίπλοκα ωροσκόπια και με δεδομένη την έλλειψη περισσότερων στοιχείων (ώρα γέννησης κ.λπ.) κάθε πρόβλεψη ή εκτίμηση για την πορεία του και κατ’ επέκταση την πορεία της Εθνικής ομάδας, είναι παρακινδυνευμένη. Ίσως, λοιπόν, είναι καλύτερα να περιμένουμε να δούμε την αστρολογική «συμπεριφορά» του στο προολυμπιακό τουρνουά του Ιουλίου κι ύστερα να βγουν τα συμπεράσματα. Το κακό είναι ότι μια... καταπληκτική ένδειξη στο προοδευτικό του ωροσκόπιο (ο Δίας σε αντίθεση με την γενέθλια Αφροδίτη) που θα μπορούσε να τον οδηγήσει πολύ ψηλά φαίνεται πως εκπνέει χρονικά και δεν θα «προλάβει» τις κρίσιμες μάχες που ακολουθούν. Μακάρι να μην είναι έτσι και να υπάρξει «παράταση» της ευνοϊκής επιρροής, ωστόσο η καμπύλη της τύχης του Έλληνα προπονητή μόλις ξεπέρασε το υψηλότερο σημείο της και κατευθύνεται προς... τα κάτω. Όσον αφορά το προολυμπιακό, το πιθανότερο είναι να έχουμε... αλλοπρόσαλλα αποτελέσματα με την πρόκριση να φαντάζει γρίφος. Ακόμη και αν προκριθούμε, πάντως, η συνέχεια δεν αναμένεται εύκολη.

Παναθηναϊκός - Η ανάπαυση του πολεμιστή
Πέρυσι, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς εξάντλησε όλο σχεδόν το «πακέτο» τύχης που του πρόσφερε απλόχερα η σύνοδος του προοδευμένου Δία με την γενέθλια Αφροδίτη στο Ηλιακό τόξο. Φέτος, όμως, τα πράγματα έχουν αλλάξει και όσο περνούν οι μήνες η τύχη του θα λιγοστεύει, όσο βέβαια μπορεί να συμβεί αυτό σε έναν... παραδοσιακά τυχερό (αλλά και ικανότατο) προπονητή.
Από αυτήν την άποψη, ένας ακόμη τίτλος για τον Παναθηναϊκό φαντάζει δύσκολος, πολύ περισσότερο που ο κουμπάρος του δείχνει να είναι σε... δαιμονιώδη φόρμα. Όσον αφορά την Ευρωλίγκα, μπορεί να περάσει στην επόμενη φάση, αλλά η συνέχεια έχει πολύ... ψηλό τοίχο!

Ολυμπιακός - Ρελάνς και ρεβάνς
Αν δεν πάρει και φέτος το πρωτάθλημα ο Ντούσαν Ίβκοβιτς τότε μάλλον πρέπει να... παραιτηθεί! Με
τον Δία να τον στηρίζει, όχι μόνον τους επόμενους μήνες αλλά μέχρι το φθινόπωρο του 2012, έχει την μοναδική ευκαιρία να κάνει το νταμπλ στην Ελλάδα και να φθάσει πολύ ψηλά στην Ευρώπη. Γεγονός είναι πως η κλήρωση έφερε τον Ολυμπιακό στον δυσκολότερο όμιλο, αυτό όμως δεν «μετράει» καθόλου όταν έχεις την τύχη με το μέρος σου.
Αν μάλιστα ο Ίβκοβιτς παραμείνει στον πάγκο της ομάδας και τα επόμενα δύο χρόνια, τότε ο Ολυμπιακός θα αυξήσει κι αυτός τα... αστέρια του!

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728