ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΣΤΟ 2012 ... ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ - ΚΑΡΑΚΑΣ

Το coach basketball σας παρουσιάζει την Εθνική ομάδα μπάσκετ  …  Σε 2 βίντεο …




Στο 1ο Βίντεο θα δείτε της καλύτερες στιγμές του Εθνικού μας συγκροτήματος στην Λιθουανία 2011 φυσικά με την καλύτερη μουσική επένδυση …. Η μουσική επένδυση ακολουθεί στο 2ο Βίντεο ….


1ο Βίντεο








                                                             2ο Βίντεο






Μην ξεχνάτε ότι συμμετέχουμε στο προ ολυμπιακό τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στην Βενεζουέλα  και συγκεκριμένα στο Καράκας θα διεκδικήσει  το ένα από τρία εισιτήρια για το
υς Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.


Διάρκεια τουρνουά από  τις 2 μέχρι τις 8 Ιουλίου 2012
 




Το ένα από τρία εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012, εκτός από την Εθνική μας και την διοργανώτρια Βενεζουέλα, θα διεκδικήσουν ακόμα οι Ιορδανία, Νότια Κορέα, ΠΓΔΜ, Ρωσία, Λιθουανία, Πουέρτο Ρίκο, Δομινικανή Δημοκρατία, Ανγκόλα, Νιγηρία και Νέα Ζηλανδία.
Οι δώδεκα συμμετέχουσες ομάδες θα χωριστούν σε τέσσερις ομίλους των τριών ομάδων και οι δύο πρώτες θα προκρίνονται στα προημιτελικά. Οι δύο νικητές των ημιτελικών και ο νικητής του μικρού τελικού προκρίνονται στους Ολυμπιακούς Αγώνες.








Ήδη εξασφαλισμένη θέση έχουν η διοργανώτρια Μεγάλη Βρετανία, η παγκόσμια πρωταθλήτρια ομάδα των ΗΠΑ, η πρωταθλήτρια και δευτεραθλήτρια Αμερικής Αργεντινή και Βραζιλία, η πρωταθλήτρια Ασίας Κίνα, η πρωταθλήτρια Αφρικής Τυνησία, η πρωταθλήτρια Ωκεανίας Αυστραλία και οι δύο πρώτες ομάδες στο πρόσφατο Ευρώ μπάσκετ, Ισπανία και Γαλλία.
Να έχουν υγεία οι Έλληνες παίκτες σε οποιαδήποτε πρωτάθλημα του κόσμου και εάν συμμετέχουν  …  Να μας κάνουν για ακόμα μια φορά υπερήφανους που είμαστε Έλληνες …




Ο Έλληνας προπονητής  και ο Έλληνας παίκτης  έχει ήθος – ποιότητα – ντομπροσύνη – υπομονή – αθλητική παιδεία  και πάνω  από όλα αγάπη για αυτό που κάνει  …
Ο δρόμος είναι δύσκολος αλλά πρέπει πάντα να διαλέγουμε  τον καλύτερο δρόμο, όσο κι αν μοιάζει δύσκολος, η συνήθεια γρήγορα θα τον κάνει εύκολο κι ευχάριστο..


Υ.Σ : Πάντα είναι ο κατάλληλος χρόνος για να κάνεις αυτό που είναι σωστό

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728