12ο ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ Ε.Γ.Β.Ε.( ΕΝΩΣΗ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ) -ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 10 - 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011

 ΕΝΩ

ΠΗΓΗ http://www.egve.gr/
 
Προθεσμία υποβολής επιστημονικών ανακοινώσεων 2 Δεκεμβρίου 2011      
Η συμμετοχή στο θεματικό συνέδριο για τα ταμειακά τακτοποιημένα μέλη της Ε.Γ.Β.Ε. είναι δωρεάν.
        Το θεματικό συνέδριο θα περιλαμβάνει: Ειδικές εισηγήσεις - στρογγυλές τράπεζες, 2 εξειδικευμένα σεμινάρια και ελεύθερες ανακοινώσεις από όλο το φάσμα της αθλητικής επιστήμης (προφορικές, αναρτημένες, sort και full paper).
        ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
(ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ, ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΕΣ, SORT ΚΑΙ FULL PAPER).

Θα καλύπτονται τα παρακάτω θέματα της αθλητικής επιστήμης: Προπονησιολογία, Κινητική μάθηση, Κινητική ανάπτυξη, Αθλητιατρική, Αθλητική ψυχολογία, Βιοκινητική - Βιομηχανική, Αθλητική κοινωνιολογία, Αθλητικό δίκαιο, Ειδική αγωγή, Εργοφυσιολογία, Ιστορία Φυσικής Αγωγής, Αθλητισμός για όλους, Φιλοσοφία του Αθλητισμού, Οργάνωση και Διοίκηση του Αθλητισμού, Άθληση και αναψυχή, Βιοχημεία της άσκησης, Αθλητισμός και Διατροφή, Διδακτική και θεωρία της φυσικής αγωγής και του αθλητισμού, Ειδικά θέματα διαφόρων αθλημάτων, Χορός και Λαογραφία, Αθλητική τεχνολογία, Φυσιοθεραπεία, Ντόπινγκ, Μετρήσεις και αξιολόγηση, Αερόμπικ, Στατιστική, Φυσιολογία, Εργομετρία, κλπ.
        ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ Στα πλαίσια του 12ου Θεματικού Συνεδρίου θα διεξαχθούν και 2 εξειδικευμένα σεμινάρια:
1) Σεμινάριο «Ειδική Αγωγή, Παιδαγωγικές Προσεγγίσεις και Εφαρμογές»: Η παρακολούθηση του συγκεκριμένου σεμιναρίου για όλους τους μετέχοντες στο 12ο Θεματικό Συνέδριο της Ε.Γ.Β.Ε είναι δωρεάν. Στους συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα δοθεί χωριστή Βεβαίωση συμμετοχής.
2) Σεμινάριο «Η Παιδαγωγική προσέγγιση του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής στην  Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση»: Η παρακολούθηση του συγκεκριμένου σεμιναρίου για όλους τους μετέχοντες στο 12ο Θεματικό Συνέδριο της Ε.Γ.Β.Ε είναι        δωρεάν. Στους συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα δοθεί χωριστή Βεβαίωση συμμετοχής
Γενικές Οδηγίες                                        Δελτίο Συμμετοχής                                                   Δελτίο Συμμετοχής Σεμιναρίων                    
                          ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ:
          Ε.Γ.Β.Ε., Προξένου Κορομηλά 51, Τ.Κ. 54622, Θεσσαλονίκη

          (κάθε μέρα, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, από τις 17.30 έως 21.30)
          Τηλ. και Φαξ: 2310 / 282512 - Διεύθυνση internet, www.egve.gr

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728