ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Λάμψη προπονητικής γνώσης στο Olympia Basketball Camp / drillz and skillz a.b.t.



Μετά την ανακοίνωση του Νικου Τσοσκούνογλου ο οποίος θα ηγηθεί τεχνικά με την πολύπειρη γνώση του , το O.B.C. συνεχίζοντας στην φιλοσοφία ενός αξιόπιστου και επιστημονικά δομημένου προπονητικού προγράμματος  εξασφάλισε την συμμετοχή άλλων δύο σημαντικών προσώπων της προπονητικής .
Ο coach Τάκης Καλατζής θα βρίσκεται στο Advanced Play maker camp , για να εξηγήσει και να διδάξει τον τρόπο με τον οποίο ενας καλός οργανωτής μπορεί να ανταπεξέλθει στις εναλλασόμενες υψηλής έντασης αγωνιστικές συνθήκες που ενδέχεται να αντιμετωπίσει ενα play maker .
O Τακης Καλατζής , προπονητής της Ολυμπιάδας Πατρών , θα μεταδώσει τις πλούσιες εμπειρίες του απο τα σαλόνια των εθνικών κατηγοριών που έχει θητεύσει προσθέτωντας την γνώση του στο αυξημένων απαιτήσεων πρόγραμμα του Advanced Play maker camp .
Το Advanced Play maker camp , σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή coach Κώστα Μελέτη , είναι ενα πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών , το οποίο εκπονείται απο την Professional Basketball Academy of Miami ,  και θα είναι το κορυφαίο πρόγραμμα του φετινού καλοκαιριού . 
Η συλλογή γνώσεων εικόνων και εμπειριών όμως στο O.B.C. ειναι ανεξάντλητες , 
Ο Σταύρος Νανάκος , προπονητής της γυναικείας ομάδας του Πανιωνίου και μέχρι πρότινως των Εσπερίδων , θα διδάξει στο Complete skills camp .
Ο coach Νανάκος μεταφέροντας  την εμπειρία του απο τα σαλόνια της Α1 θα προσδώσει στο προπονητικό πρόγραμμα ιδιαίτερη αξία και ενδιαφέρον για τα παιδιά .

Το O.B.C , ξεκινά απο τις 19 Ιουνίου με το πρόγραμμα young and mini camp , και η επιδίωξη του coach Κώστα Μελέτη είναι το φετινό καλοκαίρι να είναι γεμάτο drillz and skillz , και εναν καταιγισμό απο νέες εικόνες  & εμπειρίες συνθέτοντας ενα συναρπαστικό  καλοκαίρι  για κάθε παιδί που αγαπά  το basketball .
Για κάθε πληροφορία σε σχέση με τα προπονητικά μας προγράμματα μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλεφωνα 2109913860 ή  επισκεφθείτε τον διαδικτυακό μας τόπο www.obc.gr

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728