Αυλαία για το σεμινάριο του ΣΕΠΚ στη Σάμο-Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση


Με θετικό πρόσημο ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 18 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο Βαθέος, το τοπικό σεμινάριο που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης μαζί με την Τ.Ε. ΕΟΚ Σάμου.
Κατά τη διάρκεια του άκρως εποικοδομητικού για τους παρευρισκομένους διημέρου (Παρασκευή 17-Σάββατο 18/6) οι καταξιωμένοι προπονητές Γιάννης Χριστόπουλος, Θανάσης Παπαχατζής και Γιώργος Τσεμπέρης παρέθεσαν πολύ καλές ομιλίες, μεταφέροντας τις πλούσιες εμπειρίες τους σε όσους έδωσαν το παρών.


 Ο Γιάννης Χριστόπουλος αναφέρθηκε στην ατομική άμυνα και στις κινήσεις ψηλών κοντά στο καλάθι. Ο Θανάσης Παπαχατζής παρουσίασε τα προγράμματά του όσον αφορά την πάσα στο σύγχρονο μπάσκετ και τη χρησιμοποίηση της ντρίμπλας, ενώ τέλος ο Γιώργος Τσεμπέρης παρέθεσε τις ιδέες του όσον αφορά την επίθεση για παιδικές ηλικίες και την επίθεση ένας εναντίον ενός.
 Στο τέλος του σεμιναρίου ο Γενικός Γραμματέας της ΤΕ ΕΟΚ Σάμου κ. Κώστας Βογιατζής
επέδωσε αναμνηστικό της επιτροπής στον κ. Παπαχατζή Θανάση για τον ΣΕΠΚ, ο κ. Βογιατζής Δημήτρης (προπονητής της Μικτής Σάμου και του Κούρου) επέδωσε αναμνηστικό στον κ. Παπαχατζή Θανάση, ο κ. Κηρυκόπουλος Κώστας (προπονητής του Καρλοβάσου) στον κ. Τσεμπέρη Γιώργο και ο κ. Μαραθοκαμπίτης Γιάννης (προπονητής πλέον της Αναγέννησης) στον κ. Χριστόπουλο Γιάννη. Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι στο σεμινάριο βοήθησαν με την παρουσία τους (ως ομάδα επίδειξης) αθλητές των παιδικών ομάδων του Κούρου και της Αναγέννησης.

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728