BASKETBALL CAMP 2011 ΚΥΠΡΟΣ - MJBasket Plus “Basketball Without Limits”



ΠΗΓΗ www.mjbasketplus.com

Το  Σωματείο Καλαθόσφαιρας MJ Basket PlusLimassol διοργανώνει ένα διεθνές, πρωτοποριακό καλοκαιρινό Basketball Camp με αποκλειστικά Αμερικανούς Προπονητές και επιτελεία από τις 27 Ιουνίου μέχρι την 1 Ιουλίου, 2011 στο κλειστό γήπεδο καλαθόσφαιρας του Τσιρείου Γυμνασίου Λεμεσού.

Το Camp, που φέρει τον τίτλο «Basketball without Limits» δεν αρκείται μόνο στην εκπαίδευση καλαθοσφαιρικών δεξιοτήτων αλλά θα λειτουργήσει κι ως xώρος εξεύρεσης καλαθοσφαιρικών ταλέντων (Scouting Camp). Η διοργάνωση τίθεται υπό την αιγίδα του κ. Ουράνιου Ιωαννίδη, Πρόεδρου της Ολυμπιακής Επιτροπής Κύπρου.

Η διοργάνωση του  “Βasketball without Limits” θα δώσει την ευκαιρία στους νεαρούς παίκτες  της καλαθόσφαιρας που ζουν στην Κύπρο, όχι μόνο να εκπαιδευτούν στο αγαπημένο τους άθλημα από έμπειρους αμερικανούς προπονητές και επιτελεία, αλλά, και να είναι, μέσω της καλαθόσφαιρας,  υποψήφιοι για υποτροφίες σε λύκεια και πανεπιστήμια των ΗΠΑ.

Το “Basketball without Limits” απευθύνεται σε αγόρια ηλικίας 10-12, 13-16 και 17-20 ετών που έχουν τουλάχιστο 2 χρόνια καλαθοσφαιρική εμπειρία και εκπαίδευση. Ο αριθμός των θέσεων
είναι περιορισμένος.

Προπονητές στο  “Basketball without Limits” θα είναι ο προπονητής του Σωματείου MJBasketPlus και γνωστός πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής Mike Jones και δύο φιλοξενούμενοι προπονητές από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο ένας είναι ο  προπονητής ενός από τα γνωστότερα Prep Schools στο χώρο της καλαθόσφαιρας (Oak Hill Academy) ενώ ο δεύτερος είναι προπονητής της   Πανεπιστημιακής ομάδας του Columbus State University. Εκτός από τις προπονήσεις στη διάρκεια του camp, oι δύο αυτοί προπονητές θα αξιολογήσουν τον κάθε συμμετέχοντα παίκτη ξεχωριστά ενώ θα παρουσιάσουν ομιλίες με θέματα  Ευκαιρίες Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης για Aθλητές, Υποτροφίες, Προϋποθέσεις, Ωφελήματα, Απαιτήσεις για είσοδο σε πανεπιστημιακές καλαθοσφαιρικές ομάδες.

Οι προσκεκλημένοι προπονητές είναι

     (a) Coach Steven Smith (Head Coach Oak Hill Academy, Mouth Wilson, Virginia)
(b)Coach Robert Moore (Head Coach Columbus State University, Columbus, Georgia)

Το camp θα διαρκέσει 4 μέρες (Δευτέρα με Πέμπτη) από τις 09:30 – 13:00 και απογεύματα 15.45 – 18.00 (για επίλεκτες ομάδες) με το πιο κάτω πρόγραμμα ενώ την 5η μέρα θα γίνουν 2 All Star αγώνες και η τελετή λήξης του camp




Πρόγραμμα Προπονήσεων από Δευτέρα – Πέμπτη

09.30 – 10.45  : Προπόνηση  των βασικών τεχνικών της καλαθόσφαιρας
11.00 – 12.30  : Τεχνικές άμυνας και επίθεσης μέσα από το ομαδικό παιχνίδι
15.45 – 17.45  :   Παιχνίδια μεταξύ επίλεκτων ομάδων
12.30 -  13.00  :  Ομιλίες Προπονητών       

Θέματα ομιλιών
27/06  :   Coach Robert Moore: Προϋποθέσεις εισδοχής αθλητών στα Αμερικανικά Πανεπιστήμια
29/06 : Coach Steven Smith: -----------------------------

Παρασκευή 01/07/10 : Από 3.00μ.μ.- 6.30 μ.μ.
*2 All-Star-Games (U13-16 και U17-20).
*Αξιολoγήσεις  προπονητών για τους συμμετέχοντες παίκτες (αθλητές)
* Τελετή βράβευσης
* Ομιλία λήξης από τον Mike F. Jones (Ιδρυτή και Head Coach της MJ Basket Plus).    

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

(1) O Coach Steve Smith  είναι  ο Head Coach της εκλεκτής Ακαδημίας Oak Hill στη Virginia. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Eastern Kentucky (M.S., 1977). O Coach Smith έχει κατονομαστεί τρεις φορές από την USA Today ως Προπονητής της Χρονιάς (1994, 1999, 2004). Έχει περισσότερες από 750 νίκες στα 25 χρόνια της καριέρας του στο Oak Hill. Η ομάδα του στέφθηκε ως πρωταθλητής Ηνωμένων Πολιτειών στο επίπεδο λυκείων επτά φορές. Ο coach Smith ήταν ο προπονητής 17 παικτών που κατέληξαν στο ΝΒΑ, μεταξύ άλλων του Rajon Rondo (Boston Celtics), Anthony Carmelo (Denver Nuggets), Steve Blake (LA Lakers) και Kevin Durant (Oklahoma).
2)Ο Robert Moore στις 9 Απριλίου 2010 έγινε ο έκτος βασικός προπονητής καλαθόσφαιρας ανδρών στην ιστορία του Columbus State University. Ο Moore επιστρέφει στο CSU μετά από έξι έτη (1994-2000), ως βοηθός προπονητής, πλάι στον πιο πετυχημένο προπονητή των Cougars, Herbert Greene. O Moore, έχει 18ετή προπονητική εμπειρία, από τα οποία τα τελευταία πέντε χρόνια ως Ηead Coach της καλαθοσφαιρικής ομάδας εφήβων του ιδιωτικού Λυκείου Brookstone του Columbus. Ο Moore έχει μια κόρη την Basharra που είναι φοιτήτρια στο CSU, όπως επίσης έναν γιο τον Tre.

3)Ο Mike F Jones ήταν κορυφαίος παίκτης στο αμερικανικό γυμνασιακό πρωτάθλημα, φοίτησε σto πανεπιστήμιο Auburn και επιλέγηκε στην ομάδα του NBA Milwaukee Bucks το 1988. Έπαιξε για τον ΠΑΟΚ και τον Άρη στην Ελλάδα, όπου ψηφίστηκε ως καλύτερος ξένος παίκτης. Έπαιξε για την Pau Ortez, τη Barcelona, τη Cholet, καθώς επίσης και σε ομάδες στην Αργεντινή και στην Κύπρο. Άρχισε την προπονητική του καριέρα το 2005 με τους Παίδες του Διγενή Ακρίτα, όπου και τερμάτισαν στην 6η θέση παγκυπρίως. Συνέχισε στον ΑΠΟΠ ως προπονητής της εφηβικής ομάδας (U16-19) και κέρδισε πρωτάθλημα 2ης κατηγορίας το 2009, φθάνοντας μέχρι τους ημιτελικούς του Κυπέλλου. Το 2010 κέρδισε τον τελικό Κυπέλλου με την ομάδα ανδρών του ΑΠΟΠ και έφθασε στον τελικό κυπέλλου με την ομάδα εφήβων του ΑΠΟΠ. Είναι ο ιδρυτής και ο βασικός προπονητής του νεοϊδρυθέντος Σωματείου Καλαθόσφαιρας MJBasketPLUS_Limassol.


Επικοινωνία
Coach Mike Jones
Tel.: +357 99 645 839
Fax : +357 25 107 453

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728