Οριστικοποιήθηκε το σεμινάριο του ΣΕΠΚ στη Χίο

Τετάρτη, 11 Μαΐου 2011
Οριστικοποιήθηκε  το σεμινάριο του ΣΕΠΚ στη Χίο για το διήμερο 10-11 Ιουνίου.
Όπως ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα της οι  τοπική Επιτροπή E.O.K Χίου
 "Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (Σ.Ε.Π.Κ.)σε συνεργασία με τους τοπικούς προπονητές και το Δήμο Χίου και με την αρωγή της Τοπικής Επιτροπής Καλαθοσφαίρισης θα πραγματοποιήσει επιμορφωτικό σεμινάριο Προπονητών στο νησί μας το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Ιουνίου 2011."
Kαι ειχαμε διαβασει στην Ιστιοσελιδα ionesbc
"Σύμφωνα με τα μέχρι τωρα δεδομένα θα παραβρεθούν τρείς ομιλητές οι οποίοι θα αναλύσουν θέματα βασικής κυρίως τεχνικής στο κλειστό γυμναστήριο Χιου με ομάδα επίδειξης που θα αποτελείται από ταλαντούχους Χιώτες παίκτες με υπεύθυνο προπονητή τον Αντώνη Συριάνη. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει τρεις διαλέξεις την πρώτη ημέρα - Παρασκευή- και τρεις την δεύτερη - Σαββατο πρωι- ενώ θα υπάρχει και αρκετός χρόνος για
ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες. Συμφωνα με πληροφορίες μεταξύ των ομιλητών θα είναι ο Βαγγέλης Αγγέλου assistant coachτου Ολυμπιακού, και ο Βασίλης Φραγκιάς. Το οριστικό πρόγραμμα και οι ομιλητές θα γίνουν γνωστοί απο την επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ την ερχόμενη εβδομάδα. Υπενθυμίζουμε οτι το σεμινάριο θα ειναι ανοιχτό σε όποιον φίλο του αθλήματος επιθυμει να το παρακολουθήσει."
Share this article :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. All About Basketball Coaching - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template