ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ


company logoCOACH ΔΕΜΕΝΑΓΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΥΣΕΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣEIΣ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤHΜΗ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ 

ΤΟΝ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ E-COACH...ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ 
ΕΠΙΣΚΕΦΘEIΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟ http://www.demenagasbt.gr


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ



E-mail


info@demenagasbt.gr
Τηλέφωνο
6977 672074
Φαξ
210 9652639


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Αχιλλέας Δεμέναγας ξεκίνησε το μπάσκετ το 1978 σε ηλικία 8 ετών και πέρασε ως αθλητής όλα τα στάδια το
υ 1ου αναπτυξιακού προγράμματος των εθνικών ομάδων στη δεκαετία του '80. Σε ηλικία 16 ετών αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Β' εθνικής ενώ στα 17 του χρόνια ήταν ο βασικός point guard στην άνοδο του Εσπέρου Καλλιθέας στην Α2 κατηγορία.

Την ίδια χρονιά ανακηρύχθηκε πολυτιμότερος παίκτης (M.V.P.) στην προκριματική φάση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων στην Μάλτα (1987). Το 1988 κατέκτησε με την εθνική εφήβων την τέταρτη θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων στην ενωμένη τότε Γιουγκοσλαβία.

Στην πρώτη του χρονιά στην Α1 (1989) σε ηλικία 19 ετών ήταν πρώτος σε Μ.Ο. συμμετοχής (39,5') μπροστά από τον μεγάλο Νίκο Γκάλη και 6ος σε εύστοχα τρίποντα (43).

Την περίοδο 1994 – 95 πέτυχε μια από τις δέκα καλύτερες επιδόσεις σε ασσίστ (14) στον αγώνα Δάφνη – Σπόρτινγκ.

Συνολικά, στην Α1 έχει 138 συμμετοχές και 1060 πόντους ενώ στις εθνικές ομάδες (παίδων, εφήβων, ελπίδων, Β' ανδρών) έχει 49 συμμετοχές και 378 πόντους.

Για να μπορέσει να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο και να διακριθεί (υπήρξε ο κοντύτερος αθλητής με τη μεγαλύτερη παρουσία στην Α1 με 5 χρόνια και 29,5 λεπτά/αγώνα), χρειάστηκε να δουλέψει πολύ σκληρά, ατομικά, καθημερινά και με συνέπεια, βελτιώνοντας τις αδυναμίες του.

Την εμπειρία 20 και πλέον ετών για τον ασφαλή δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει ο νεαρός καλαθοσφαιριστής προς την ολοκλήρωση και την εξειδίκευση στον σχεδιασμό και τη προπόνηση αναπτυξιακών ηλικιών,προσφέρει ο Αχιλλέας Δεμέναγας για να υποστηρίξει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες της νέας γενιάς του ελληνικού μπάσκετ.

Είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ. Αθηνών με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο Master στην "Μεγιστοποίηση της Απόδοσης" από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, είναι μέλος του Σ.Ε.Π.Κ. με δίπλωμα Α' κατηγορίας και έχει εργαστεί ως προπονητής στις ανδρικές ομάδες του Α.Ο. Γαλατσίου, Προφήτη Ηλία, ΑΝΟ Γλυφάδας, ΑΓΟΓ Ευρυάλης, Π.Ο.Κ. Έσπερος, Α.Ο. Κρανιδίου, Άρη Νίκαιας, και στα τμήματα υποδομής του Α.Σ Σουρμένων, Π.Ο.Κ. Εσπέρου, Α.Ο Γαλατσίου, Παναθηναϊκού και Α.Ο Ελληνικού.


Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728