ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

LIVE ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ COACH ΣΙΖΕΦΣΚΙ
http://www.championshipproductions.com/cgi-bin/champ/index.html?mv_pc=CP00355

Τα τελευταία χρόνια η τεχνολογία έχει βοηθήσει τον προπονητή μπασκετ να έχει πρόσβαση σε βάσεις δεδομένων από προπονητές σε όλο τον κόσμο. Το internet μπορεί να δώσει απίστευτες δυνατότητες σε προπονητές από όλο τον κόσμο. Μια από αυτές τις δυνατότητες είναι η αγορά προπονητικών dvd αλλά και κάτι πολύ πιο πρόσφατο, τα online σεμινάρια!!!!
Η εταιρεία championship productions εδώ και αρκετά χρόνια βγάζει προς πώληση προπονητικά dvd από τους καλύτερους προπονητές NBA και NCAA. Μια πλοήγηση στο site δείχνει την απίστευτη γκάμα dvd..... (Έχω απόψη από πρώτο χέρι γιατί αγοράζω συχνά...)
Προπονητές εμβληματικές φιγούρες όπως οι Bobby Knight, Dean Smith, Mike Ksyzewski, John Calipari και πάρα πολύ άλλοι παρουσιάζουν τη φιλοσοφία τους χωρίς να κρύβουν πράγματα.... Σε παρόμοιες περιπτώσεις ανασταλτικός παράγοντας είναι η τιμή αλλά η εταιρία (λόγω ανταγωνισμού??????) έχει πολύ καλές τιμές και ελάχιστα μεταφορικά. Τέλος με την ισοτιμία δολλαρίου ευρώ νομίζω ότι αξίζουν κάποια χρήματα για την επιμόρφωσή μας...
Μέσω του blog θα παρουσιάζω κατά καιρούς κάποια dvd αλλά όποιος θέλει πληροφορίες ή προτάσεις μπορεί να μου στείλει στο mail μου.
Αυτό που μου έκανε φοβερή εντύπωση είναι το online σεμινάριο του Σιζέφσκι το οποίο γίνεται για πρώτη φορά. Μπορεί ο οποιοσδήποτε από όλο τον κόσμο να εγγραφεί και να έχει αποθηκευμένο στον υπολογιστή του για όσο διάστημα έχει επιλέξει, το σεμινάριο και να το βλέπει όποτε επιθυμεί, χωρίς να χρεώνεται με έξοδα αποστολής!!!!
Δεν έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθούμε κάθε μέρα τη φιλοσοφία ενός εκ των καλύτερων προπονητών του κόσμου....

 COACH ΔΑΝΙΗΛ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
E-MAIL  dimdaniil@gmail.comΠΗΓΗ http://dimdaniil.blogspot.com/

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728