ΓΚΑΓΚΑΛΟΥΔΗΣ BASKETBALL CAMP by Ναύαρχος Βότσης- (... Οι εγγραφές άρχισαν...!! )


  
 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΤΟΥ CAMP : 5-10 IOYΛIOY 2011

- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ : 6977208288



 ΤΙΜΗ CAMP ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ : 250 euro
 ΤΙΜΗ CAMP ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ : 400 euro 

    ( ΑΦΟΡΑ : ΔΙΑΜΟΝΗ , ΦΑΓΗΤΟ και το CAMP )



ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΟΥ CAMP


  ~ ΑΠΣ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΒΟΤΣΗΣ~
Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος  <<Ναύαρχος Βότσης>> ιδρύθηκε το 1933 από πρόσφυγες
κατοίκους στην περιοχή Βότση της Καλαμαριάς  ,  προσφέροντας πλούσιο κοινωνικό έργο και υγιείς διεξόδους απασχόλησης στον τρόπο ζωής των κατοίκων και ειδικότερα της νεολαίας . Ο Σύλλογος διαθέτει τμήματα Καλαθοσφαίρισης ,  πετοσφαίρισης ,  Επιτραπέζιας αντισφαίρισης , καθώς  και τμήμα Μοντέρνων και Παραδοσιακών χορών . Πάντα πρωτοπόρος σε νέες ιδέες αποφάσισε φέτος να διοργανώσει ένα Basketball Camp σε συνεργασία με τον καταξιωμένο αθλητή ΓΙΑΝΝΗ ΓΚΑΓΚΑΛΟΥΔΗ για να βοηθήσει τους αθλητές του , αλλά και άλλα νέα παιδιά να δουλέψουν στα βασικά του αθλήματος δίπλα σε διάσημους ξένους και έλληνες προπονητές .


 ~ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΑΓΚΑΛΟΥΔΗΣ~
 Γεννημένος στην Αθήνα το 1978 , ο Γιάννης ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στην ομάδα του Παλαιού Φαλήρου . Διεθνείς
με την Εθνική Εφήβων , αγωνίστηκε στην συνέχεια με την Δάφνη για 2 χρόνια στην Α1 από όπου και πήρε  μεταγραφή στον Άρη , με τον οποίο κατέκτησε το Fiba Champions Cup 2003 . Πρωταθλητής Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό την επόμενη χρονιά και στην συνέχεια ΠΑΟΚ ,ΑΕΚ και Ρέθυμνο ήταν οι ομάδες των οποίων φόρεσε την φανέλα τους .  Ακολούθησε η ευρωπαϊκή εμπειρία στην Ιταλία με την Roma (φιναλίστ το 2008) και επιστροφή στην Ελλάδα για την Καβάλα , την Ολυμπιάδα και φέτος το Μαρούσι . Η αγάπη του στο να δουλεύει με τα παιδιά και η δίψα να τους μεταδώσει την εμπειρία του , τον οδήγησαν στο να κάνει το 1ο ΓΚΑΓΚΑΛΟΥΔΗΣ BASKETBALL CAMP σε συνεργασία με τον Ναύαρχο Βότση .

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ CAMP

  ~ ΤΑΣΟΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ~
Απόφοιτος του Τ.Ε.Φ.Α.Α Σερρών με ειδικότητα στην Καλαθοσφαίριση , έπαιξε μπάσκετ στις τοπικές κατηγορίες της Θες/νίκης και ήταν διαιτητής Εθνικών κατηγοριών .  Σαν προπονητής ξεκίνησε από την ΑΚ. Αστέρια του Θόδωρου Ροδόπουλου και στην συνέχεια ήταν βοηθός του Bane Prelevιc και του Σούλη Μαρκόπουλου στην ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ στην Α1. Έχει μεγάλη εμπειρία από Basketball Camps αφού υπήρξε μέλος για 10ετία του Salonica Basketball Camp (SBC) και οργάνωσε με μεγάλη επιτυχία τα : Aias Basketball Camp 2004 , PAOK Basketball Camp 2005 , International Siemens Basketball Camp 2006 , Kostas Vasileiadis Basketball Camp 2007 , International Basketball Tournament U18 – Ierapetra 2009 και  Ikaroi Serron Basketball Camp 2010 .       

  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ

Το πρόγραμμα του Camp θα είναι πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα και βασισμένο στα καλύτερα Camps της Ισπανίας και της Αμερικής . 3 ώρες το πρωί και 2 ώρες το απόγευμα MONOατομική προπόνηση και κάποια διαγωνιστικά παιχνίδια . Για 48 παιδιά ΜΟΝΟ ( 4 group των 12 παιδιών) ηλικίας 13-21 χρονών . Η περίοδος αρχίζει Τρίτη  5 Ιουλίου στις 9 το πρωί και τελειώνει Κυριακή 10 Ιουλίου στις 12 το μεσημέρι .

  DREAM TEAM OF COACHES
Το πιο σημαντικό στοιχείο του Camp είναι το προπονητικό επιτελείο . Δύο ξένοι προπονητές με προϋπηρεσία στην Barcelona και την Benetton Treviso και ένας από τους καλύτερους νέους Έλληνες Coaches. Μαζί τους , φυσιοθεραπευτής και γιατρός όλες τις μέρες του Camp.       

  ~ Pau Garcia (Ισπανία)~
Ο Ισπανός προπονητής είναι η 4η φορά που έρχεται στην Ελλάδα για να δουλέψει στα Camp μας . Πρώην scouter της μεγάλης Barcelona ήταν για 16 χρόνια προπονητής στην θυγατρική της ομάδα την Hospitalet . Βοηθός στην Εθνική Ισπανίας U19 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2007 στο Novi  Sad . Καλύτερος  προπονητής Εφήβων στην Ισπανία πριν 3 χρόνια , έχουν περάσει από τα χέρια του παίκτες όπως ο Serge Ibaka (NBA) , Ferran Lavina και Alex Llorca (ACB) και πολλοί άλλοι . Χρόνια υπεύθυνος διοργανωτής του καλύτερου τουρνουά Εφήβων στην Ευρώπη , αυτό της Hospitalet που πλέον είναι υπό την αιγίδα της Euroleague .

~ Φώτης Τακιανός (Ελλάδα)~
Από τους καλύτερους νέους έλληνες προπονητές , ο Φώτης υπήρξε βοηθός προπονητή στις ομάδες του Ηρακλή , της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ στην Α1 , ενώ σαν Head Coach ανέβασε το Πανόραμα από την Β Εθνική στην Α2 και από την Α2 στην Α1. Ήταν επίσης  στο Ρέθυμνο (Α2) και στο ICBS (A2)  και πέρσι και φέτος είναι στον ΚΑΟΔ Δράμας (Α2) τον οποίο οδηγεί στην Α1. Έχει δουλέψει σε αρκετά από τα Camp μας στο παρελθόν. 

~ Francesco Benedetti (Ιταλία)~
Ο Ιταλός προπονητής είναι η 2η φορά που έρχεται στην Ελλάδα για να δουλέψει στα Camp μας . Γεννημένος το 1973 άρχισε να δουλεύει σαν προπονητής το 1991 στην Benetton Treviso και έμεινε εκεί ως το 2007 . Κατέκτησε με τα τμήματα υποδομής  1 πρωτάθλημα Ιταλίας , 2 φορές βγήκε 3ος και συμμετείχε σε 18 Final-4 . Από το 2008 είναι υπεύθυνος του προγράμματος της  Reyer Venezia.

  ΓΗΠΕΔΟ
Το ΓΚΑΓΚΑΛΟΥΔΗΣ BASKETBALL CAMP by Ναύαρχος Βότσης θα διεξαχθεί στο ΕΓ. ΜΙΚΡΑΣ . Δύο κλειστά γήπεδα , αίθουσα με Βάρη και αίθουσα Video θα είναι στην διάθεση των αθλητών . 


  ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ – ΔΩΡΑ – ΠΑΡΟΧΕΣ
  Κάθε μέρα στο Camp θα έρχεται και ένας διάσημος παίκτης – Προπονητής – Διαιτητής από την Α1 , για να μεταφέρει στα παιδιά τις εμπειρίες του , να παίξει και να φωτογραφηθεί μαζί τους .
  Πλούσια δώρα θα έχει για τους νικητές των διαγωνιστικών που εκτός από τα κύπελλα θα πάρουν και φανέλες παικτών από όλες τις ομάδες τις Α1.
  Κάθε παιδί του Camp θα πάρει την πρώτη μέρα 5…!!! Φανέλες , μία για κάθε μέρα προπόνησης .  


  ΤΟΠΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
Οι εξωτερικοί  αθλητές που θα λάβουν μέρος στο Camp θα φιλοξενηθούν στο Four Season Hotel , ένα άψογα οργανωμένο ξενοδοχειακό χώρο με πισίνα http://www.fourseasons.gr/.

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728