Σεμινάριο Προπονητών στη Σάμο - 17 – 18 Ιουνίου 2011,

Σας γνωρίζουμε ότι η ΤΕ ΕΟΚ Σάμου κατόπιν συμφωνίας με τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης θα διοργανώσει στη Σάμο (Βαθύ) το χρονικό διάστημα 17 – 18 Ιουνίου 2011, σεμινάριο προπονητών μπάσκετ, με έμφαση στην προπόνηση των μικρών αθλητών.
Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (Σ.Ε.Π.Κ.) ιδρύθηκε το 1971 από μια ομάδα 21 προπονητών μπάσκετ με επικεφαλής τον νυν επίτιμο πρόεδρο του Συνδέσμου και "πατριάρχη" του ελληνικού Μπάσκετ, Φαίδωνα Ματθαίου.
Πρόεδροι του ΣΕΠΚ έχουν διατελέσει κατά σειρά οι : Ματθαίου, Χολέβας, Αναστασάτος, Ιωαννίδης, Κυρίτσης. Νυν πρόεδρος είναι ο Παναγιώτης Γιαννάκης ο οποίος εκλέχθηκε το καλοκαίρι του 2002. Ο ΣΕΠΚ στεγάζεται στα ιδιόκτητα γραφεία της οδού Συγγρού 230 (3ος όροφος) αριθμεί σήμερα 2.500 μέλη.
Σκοπός του Συνδέσμου είναι η άνοδος του επιπέδου των ελλήνων προπονητών, η αναγνώριση και η κατοχύρωση των μελών του ώστε να διεκδικούν τα δικαιώματά τους. Επίσης η προστασία των οικονομικών και επαγγελματικών τους συμφερόντων. Προς αυτή την κατεύθυνση στοχεύουν τα ετήσια διεθνή σεμινάρια που έχουν αφήσει εποχή γιατί έχουν παρελάσει από αυτά κορυφαία ονόματα του παγκόσμιου μπάσκετ (Μπόμπι Νάϊτ, Πατ Ράϊλι, κ.α).
Περισσότερες λεπτομέρειες για το σεμινάριο προπονητών στη Σάμο θα γνωσθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728